İSTANBUL (AA) - Yıl boyunca üyelerinin alışveriş deneyimini kazanca dönüştüren Hopi, Anneler Gününde de üyelerine giyimden saate, ev aksesuarlarından spora, teknolojiden uçak biletine kadar bir çok markada kampanyalar sunuyor.

Hopi'den yapılan açıklamaya göre şirket, Anneler Gününde de üyelerinin tercih, beklenti ve alışkanlıklarına uygun teklifler sunuyor.

Hopililer, Anneler Gününde annesini sportif bir hediye ile yaza hazırlamak için Fit in Time ve Intersport; trendleri ve modayı yakından takip eden anneleri için Boyner, YKM, Beymen Club, Wepublic, Benetton, Network ve Morhipo; ayakkabı modelleri için Divarese; saatler için Modasaat, sofra grubu ve küçük ev aletleri için Linens ve King.com.tr; cep telefonu için Elektromanya, uçak bileti için AtlasGlobal, mücevher için de Gülaylar'da Hopi ile bol bol Paracık kazanmanın ve kat kat değerli kullanmanın avantajını yaşayacak..

14 Mayıs'a kadar geçerli olacak Hopi Anneler Günü kampanyasıyla, üyeler bol bol Paracık kazanma ve Paracıklarını katlayarak harcama fırsatı bulacak.

Kampanyalar ile ilgili detaylı bilgi için Hopi app veya hopi.com.tr'yi ziyaret etmek yeterli.