Kullanım alanı çok geniş olan hortum makarası tercih ederken, makaranın nerede nasıl ve ne amaçlı kullanacağı iyi bilmek gerekir. Hortum makaraları seçimini belirleyen unsurlar hortumların türüne göre değişir. Hortumların makaraları hortumun yüksek ve alçak basınçlarına göre değişim gösterir. Hortumların basınçları makara seçimin önemli etkendir.

Hortum Makarası Seçiminde Basınç

Düşük basınçlı yağ pompalarının kullanılmasında satın alınacak hortum toplama makarası en az 100 bara dayanaklı olması gerekir. Hortumların toplanmasında kullanılan hortum toplama makarası hortumu kolayca toplayabilecek fren ve otomatik kilitleme sistemine sahip olmalıdır. Sanayi alanında çalışanlar hortumların güvenli şekilde toplanması için  zemberek yayı ve tertibat güvenli olduğu gibi dayanıklı olmalıdır. Makara toplama sistemi kapalı kabinli ve kabinli olmak üzere iki farklı şekilde satılır.

Hortum Toplama Makarasını Oluşturan Malzemeler

Piyasa da son sistem olarak satılan hortum toplama makarası, DKP sac malzemesi ile üretildi. Hortum makaralarının ömrünü uzatmak için amaç doğrultusunda kullanmak gerekir. Aksi durumda hortum makaralarının ömrü kısa olur. Hortum toplama makaraları hakkında detaylı bilgiye sahip olmak ve alışverişlerini bu yönde yapmak istiyorsanız birçok marka ve modelde hortum makarası gerek kurumsal makine sanayi işletmelerinde gerekse de bu işletmelerin adreslerine satışa sunulur.

Dayanıklılık ve kaliteliyi ilke haline getiren işletmelerin tercihi http://odaksan.com.tr/hortum-sarma-makaralari/ internet adresini ziyaret edebilirsiniz. Günün her saati ziyaret edebileceğiniz internet adresinde sayfa içerisinde yer alan hortum makaralarının ölçü, çalışma tipi, patlama basıncı gibi özellikleri, makinenin çalışma prensibi yazılı ve şematik olarak yer alır.

İnternet adresinde yer alan hortum toplam makineleri 2 yıl garantili olup, yakıt ve sanayi hizmetinin sunulduğu işletmelerde çok yaygın kullanılır. Çevre şartlarına karşı son derece dayanıklı olan hortum makaraları kırılma ve ezilmelere karşı dayanıklı olsa da dikkat kesinlikle elden bırakılmamalıdır. İnternet üzerinden görülen ve fiyat anlaşması yapılan hortum makarası dilediğiniz adrese kargo ile kısa sürede tarafınıza gönderilir. Sanayi alanında kullanımı çok yaygın olan ekipmanın parça desteği sorunsuz olarak sunulur.