SAMSUN (AA) - Ladik Kemal Kaplan Huzurevi sakinleri Ladik Belediye Meydanı'nda gerçekleştirilen demokrasi nöbetine destek verdi.

Huzurevi Müdürü Hakan Zeren öncülüğünde huzurevi sakinleri ve çalışanları demokrasi nöbeti tutarak, "her zaman milletin ve devletin yanındayız" mesajı verdi.

Demokrasi şehitleri için Diyanet çalışanları tarafından Kur’an-ı Kerim ve dua okundu. Ladik Belediyesi, ilçe meydanında toplanan vatandaşlara çay ve pasta, Kemal Kaplan Huzurevi çalışanları da sütlaç ve lokum ikram etti.

Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, "Allah'ın izniyle bu birlik ve beraberliğimiz devam ettikçe, bu ülkeye kimse zarar veremeyecek ve bir daha böyle haince bir girişimde bulunamayacaklar. Vatanına, iradesine sahip çıkan tüm hemşehrilerime, huzurevi sakinleri ve çalışanlarına teşekkür ediyorum." dedi.

Demokrasi nöbetine Kaymakam Mustafa Temiz, Belediye Başkanı Özbalcı, AK Parti İlçe Başkanı Fikret Baştan, Huzurevi Müdürü Hakan Zeren, Diyanet çalışanları, Belediye Meclis üyeleri, Belediye personeli, huzurevi sakinleri ve çalışanları ile vatandaşlar katıldı.