Günsan Elektrik olarak sizlere hem estetik görünümlü hem kolay kullanışlı hem güvenli hem de kullanım yerine çok uygun seçenekler sunuyoruz.

Hangi Odaya Hangi Anahtar Priz?

Evimizin merkezi konumunda bulunan salonlarımıza belki her odadan daha fazla özen gösteriyoruz. Peki bu özeni neden anahtar prizlerde de göstermeyelim? Günsan Elektrik olarak salonlarınıza çok uygun anahtar priz seçeneklerini sizler için geliştirdik. Eqona serisi 10AX, 250 V, bir kutuplu, bir yollu, vidalı ve klipsli bağlantı özelliği ile salonunuza uyum sağlayacaktır. Üstelik beyaz/krem, metallic, pratik ve slimtouch seçeneklerinden kendinize en uygun olanı seçebilirsiniz. Salonunuza küçük dokunuşlarla fark katacak bir diğer anahtar priz serisi ise Visage serisi. Bu seri içerisinden amazon, ambiance veya beyaz/krem seçeneklerinden birini seçebilirsiniz.

Eqona Serisi


Visage Serisi

 

Mutfaklarınız için ise en uygun anahtar priz seçeneklerini yine Eqona ve Visage serisinden bulabilirsiniz. Bunlarla birlikte değerlendirebileceğiniz bir diğer seçeneğimiz ise Fantasy serisi. İhtiyaç ve zevklerinize göre misya, nemliyer veya beyaz/krem seçeneklerini göz önünde bulundurabilirsiniz.

Fantasy Serisi


Banyolarınız için ise Eqona serisinden Eqona Pratik, notluk detayı ile sizlere banyoda rahatlık kazandıracak. Bunun yanı sıra Fantasy serisi yine banyonuzda kullanabileceğiniz en uygun serilerimizden bir tanesi.

Anahtar Priz Seçilirken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Estetik görüntünün yanı sıra anahtar priz seçimi yaparken dikkat edilmesi gereken birkaç husus vardır. Hem güvenlik açısından hem de sizin kullanımınıza uyacak bir anahtar priz seçmek oldukça önemlidir.

Anahtar prizler elektrikli cihazların ihtiyaç duyduğu elektriği şebekeden alıp cihazlara aktaran aletlerdir. Bundan dolayı güvenli olmaları çok önemlidir. Çünkü elektrik hayati sıkıntılara yol açabilir. Düşük kalitede prizler yerinden oynayabilir, çıkabilir. Bu da tehlikelere yol açabilecek bir durumdur. Güvenlik açısından kaliteli prizler tercih etmek ve doğru montaj/kurulum yapmak oldukça önemlidir.

Özellikle çocuklu evlerde aileler genelde korumalı prizleri tercih ederler. Böylece çocukların ellerini prize sokmaları engellenir ve güvenli bir ev ortamı yaratılmış olur. Siz de bu şekilde evinize uygun ve güvenli priz seçeneklerini Günsan Elektrik’te bulabilir, eviniz için hem estetik açısından hem de güvenlik açısından doğru bir şekilde priz seçimi yapabilirsiniz.