İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş. (İDO) 2015 Faaliyet ve Sürdürülebilirlik Raporları, ’LACP 2015 Yılı Vizyon Ödülleri’ değerlendirmesinde üç ödülün sahibi oldu.
İDO, dünyanın en itibarlı iletişim platformlarından League of American Communications Professionals - Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi (LACP) tarafından düzenlenen ’2015 Vizyon Ödülleri’nde 3 ayrı ödüle layık görüldü. Faaliyet ve Sürdürülebilirlik Raporları Ödülleri’nin zirvesi olarak da tanımlanan bu prestijli ödüllerde İDO 1 platin, 1 bronz ve 1 altın madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.
Taşımacılık sektöründe 100 üzerinden 99 puan toplayarak Platin Ödülü’nün sahibi olan ve dünya birinciliği elde den İDO, tüm sektörleri içeren ’Dünyanın En İyi 100 Faaliyet Raporu’ sıralamasında 31’inci sırada, Avrupa Ortadoğu ve Afrika Bölgesi’nde (EMEA) ilk 80 faaliyet raporu arasında 17’nci sırada yer aldı. Tüm dünya ve sektörler arasında ’Best Letter to Shareholders’ kategorisinde Bronz madalya kazanan İDO, Avrupa Ortadoğu ve Afrika Bölgesi’nde aynı kategoride altın madalyanın sahibi oldu.
2001’de kurulan, iletişim alanında mükemmellik standartlarını belirleyen LACP’nin 2015 ödüllerine, 20’den fazla ülkeden bini aşkın raporla dünya çapında her ölçekten şirket katıldı.
(İHA)