GİRESUN (AA) - Giresun İl Genel Meclisi kasım ayı toplantısı Yağlıdere ilçesinde gerçekleştirildi.

Belediye toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Mürşit Gürel, Kültür ve Turizm İl Müdürü Kemal Gürgenci, Özel İdare Kültür Müdürü Mehmet Fatsa, Orman ve Su İşleri Bakanlığı 12. Bölge Müdürlüğü Giresun Şube Müdürü Ertan Kuduban ile il genel meclis üyeleri katıldı.

İl Genel Meclis Başkanı Mürşit Gürel, burada yaptığı konuşmada, Yağlıdere ilçesinde kendilerini en iyi şekilde misafir eden Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu ile İl Genel Meclis üyeleri Ömer Bayram ve Fikret Karaaslan’a teşekkür etti.

Yağlıdere ilçesinin tarihi yerlerini tanıma fırsatı bulduklarını ifade eden Gürel, şunları kaydetti:

"Bundan sonra da ziyaretlerimiz farklı ilçelerde devam edecek. Önümüzdeki hafta Görele ilçemizde toplanacağız. Bizler sadece Eynesil, Çamoluk, Şebinkarahisar’ın il genel meclis üyeleri değiliz. Bütün Giresun’un il genel meclis üyeleriyiz. Farklı ilçelerde toplantılar sayesinde arkadaşlarımız her yöreyi tanıma fırsatını da yakalamış oluyor. İnşallah bundan sonra da bu tür ziyaretlerimiz devam edecektir."

Belediye Başkanı Kırhasanoğlu ise ilçede yapılan toplantıya ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, Giresun ve ilçeleri için güzel kararlar alınması dileğinde bulundu.