SAMSUN (AA) - İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Mareşal Fevzi Çakmak Lisesi ve Samsun Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

Öğrenci ve öğretmenlerle sohbet eden Tok, "Eğitim yuvalarımız için gerekli her türlü desteğe hazırız. Okulları kendi kaderine terk edemeyiz. Belediye olarak bölgemizdeki okulların fiziki destek çalışmalarına son hızla devam etmekteyiz" dedi.

Kendileri için önemli konulardan birinin okulların bakımı ve modernleşmesi olduğunu ifade eden Tok, şunları söyledi:

"Çünkü geleceğin temellerinin atıldığı yerler bu yuvalardır. Bu binaları kendi kaderine terk edersek geleceğimizi kendi kaderine terk etmiş oluruz. Bizler gelecek için durmadan çalışan hizmet adamlarıyız. Hizmet etmek sadece yol kaldırım yapmak demek değildir. Gerçek hizmet geleceğimiz olan yavrularımızın eğitim aldıkları bu yerleri iyileştirerek daha ferah ve modern bir ortamda eğitim almalarıdır. Bu nedenle eğitime olan desteğimiz her daim devam ederek artacaktır. Eğitim bir milletin olmazsa olmazıdır. Çocuklarımızı eğitim yuvalarından uzaklaştırmak yerine bu binalara severek, isteyerek gelmeleri için hız kesmeden çalışmalarımıza devam ediyoruz."