SAMSUN (AA) - İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Çocuk ve gençler için 2,5 yılda 43 park ve 10 halı saha yaptık." dedi.

Tok, İlkadım Belediyesi olarak çocuk, genç, yaşlı ve kadınlar başta olmak üzere toplumun her kesimine hizmet ettiklerini söyledi.

Çocuk ve gençlerin spor ve sosyal yaşantılarına katkı sağlamak amacıyla mahallerde çocuk parkı ve halı saha yatırımlarının devam ettiğini dile getiren Tok, "Halkın beklentilerini karşılayan belediyecilik anlayışı ile söz verilen yatırım ve hizmetler aksamadan sürüyor." dedi.

Çocuklar için yapılan yatırımları önemsediğini vurgulayan Tok, şöyle konuştu:

"Çocuklarımıza yapılan yatırım ülkenin geleceğine yapılan yatırımdır. Sağlıklı nesiller ve sporcular yetişmesi için mahalle aralarında çocuk parkı ve spor tesisleri yapıyoruz. Halkımıza verdiğimiz sözleri tek tek yerine getirmenin mutluluğunu ve heyecanı yaşıyorum. İlçemizin sporda da öncü bir olması, sağlıklı nesiller ve sporcular yetişmesini istiyoruz. Özellikle çocukları ve gençleri spora teşvik etmek gerektiğini düşünüyoruz. Spor alanlarının kolay ulaşılabilir olması için mahalle aralarında semt spor merkezleri yapıyoruz."

Söz konusu yatırımların süreceğini, çocuk ve gençler için 2,5 yılda 43 park ve 10 halı saha yaptıklarını belirten Tok, "İstiyoruz ki insanlarımız sporu sevsin, hayatlarının bir köşesinde mutlaka spor olsun. Çocuklarımız sokak aralarında değil de spor alanlarında top oynasın." diye konuştu.