SAMSUN (AA) -  İlkadım Belediyesi asfaltlama çalışmalar kapsamında 600 ton sıcak asfalt döktü.

İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, bir süre önce Cedit Mahallesi'nde başlattıkları asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Ekiplerin 415 metre uzunluğundaki Cedit Mahallesi Uygur Türkleri Sokak'ta başlatılan asfalt çalışmasında 600 ton sıcak asfalt döktüğünü ifade eden İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mustafa Karaduman, yol yapım çalışmalarının sadece Cedit Mahallesi ile sınırlı kalmayacağını vatandaşların istek ve talepleri doğrultusunda devam edeceğini söyledi.

Karaduman, "Söz konusu bölgede 415 metre uzunluğunda, 6 metre genişliğinde olan sokağımıza 600 ton sıcak asfalt döktük. Başlatılan çalışmalarımız sadece Cedit mahallesi ile sınırlı kalmayarak hava koşullarının elverişli olması halinde vatandaşlarımızın istek ve talepleri doğrultusu halinde planlı bir şekilde tüm bölgemizde devam edecektir" dedi.

 Cedit Mahallesi Muhtarı Rıza Altaş, mahallelerinde gerçekleşen asfalt çalışmasından son derece memnun olduklarını belirterek, İlkadım Belediye Başkanı Ardoğan Tok başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.