SAMSUN (AA) - Terme ilçesine yaşanan su taşkının ardından sokakların temizlenmesi için İlkadım Belediyesi, iş makinelerini ve ekiplerini Terme'ye gönderdi.

Hafta sonu Terme ilçesinde yaşanan su taşkını nedeniyle bir çok evi ve iş yerini su basmıştı. İlçede başlanan temizlik çalışmalarına İlkadım Belediyesi de destek oldu.  İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Terme'de temizlik çalışmalarına katıldı. 

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Terme ilçesindeki su taşkınının yaralarının sarılması için ekip gönderdiklerini söyledi.

Sokaklarda oluşan kum ve çamurların temizlenmesi için ekiplerin çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Tok, "Bölgede bulunan ekiplerimiz gerek dükkanların önüne yığılan kumları ve ağaç parçalarını gerek yürüyüş yollarında bulunan atıkları temizledi. Her zaman desteğe hazırız. Bugün Terme ilçemizde yaşanan felaket yarın İlkadım, Çarşamba, Atakum ve diğer ilçelerimizde yaşanabilir. Bu sebepten ötürü İlkadım Belediyesi olarak bu tür durumlarda belediyelerimize tam destek sağlıyoruz" dedi.