GİRESUN (AA) - AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi sonuçlarına ilişkin, "Bütün dünyanın kurduğu tuzaklara karşı, içeride kullandığı maşalara karşı, milletimiz sağ duyusunu kullanarak hepsinin tahtını bir kenara atarak, milletin adamına sahip çıktı." değerlendirmesi yaptı.

Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, bir milat olarak gördükleri 24 Haziran seçiminden alınlarının akıyla çıktıklarını belirtti.

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Giresun'da da partilerine yoğun destek sağlandığını dile getiren Öztürk, şunları kaydetti:

"Bütün dünyanın kurduğu tuzaklara karşı, içeride kullandığı maşalara karşı, milletimiz sağ duyusunu kullanarak hepsinin tahtını bir kenara atarak, milletin adamına sahip çıktı. Türkiye genelinde yurt dışı dahil her kademede her sınıftaki bütün AK Parti'ye gönül vermiş milletimizin fertlerini, bize bu başarıyı yaşatan teşkilat mensuplarımıza ve Giresunlu hemşehrilerimize şükranlarımızı iletmek istiyorum. Türkiye'nin önünü tıkamak isteyenler, Cumhurbaşkanımızın önünü tıkamak isteyenler çok ciddi çaba sarf etti. Ama bizim insanımızın sağ duyusu bu oyunların hepsini bozdu."

Öztürk, seçim sürecinde kendilerine destek olan herkese teşekkürlerini sunduğunu, bununla birlikte oy veren ve vermeyen herkesin tercihine saygı duyduğunu belirterek, şunları ifade etti:

"Seçim yarışı bitmiş, bundan sonra hizmet yarışı başlayacaktır. Bize düşen bundan sonra ilimizin menfaatleri doğrultusunda iktidarıyla muhalefetiyle sivil toplum kuruluşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaktır. Ortak akılda buluşup proje üretip bu projeleri hizmete dönüştürmektir."