Güzel film kanalları ve spor kanalları ise parayla satın alınmaktadır. Eğer IPTV sahibi değilseniz hem film hem spor kanallarını izlemek için ayrı ayrı para vermeniz gerekmektedir. Ayrı ayrı para vermek yerine tüm kanallara toplu şekilde satın almak daha ucuzdur ama bunu pazarlayan bir şirket henüz yok o yüzden IPTV tüm kanalları ve içerikleri toplayarak kendi bünyesinde barındırıp pazarlayan bir interaktif televizyondur. Henüz direkt uydu üzerinden izlemenize olanak olmasa da hızlı bir internet bağlantısı ile gönül rahatlığıyla izleyebilirsiniz. Bir çok IPTV şirketi sizlere ücretsiz olarak iptv uydusunu da ücretsiz olarak vermektedir. Çeşitli isimlerde ve bayilikleri bulunsa da birçok IP TV firması müşterisini mutlu etmek için çok uğraşmaktadır.

IPTV alırken nelere dikkat edilmeli?

Eğer sizde IPTV alıp gönül rahatlığıyla televizyon izlemek istiyorsanız mutlaka doğru firmayı seçmelisiniz. Doğru firmayı bulmak başta zor gözükse de aslında oldukça kolaydır bir çok firma sizlere ücretsiz şekilde iptv test hizmeti vermektedir. Örnekle Nero IPTV firması https://www.neroiptv.com/iptv-test/ adresinden iptv test imkanı sunmaktadır. İlgili formu doldurarak ücretsiz şekilde test edebilirsiniz. IP TV testi yaparken kanalların sayısına aldanmayın önemli olan kanalların HD ve donmadan akıcı şekilde izlenebilir olmasıdır. İnternet hızınız yavaşsa da firmada değil hatayı kendinizde aramalısınız. Evinizde IPTV kullanmak istiyorsanız mutlaka 16mbps/sn üzeri bir insternet hızınızın olmasını önermekteyiz.

En kaliteli IPTV firması

Direk A firması en kaliteli firmadır demek etik olmayacaktır. Bunun sebebi ise her firma kendi kategorisinde uzmanlaşmıştır bazı firmalar Türkiye kanallarında ve Türkiye paketlerinde profesyonel çözümler sunsa da Avrupa paketlerinde tökezleyebilmektedir. Lakin her iki paketi de profesyonel şekilde yapan Nero IPTV sitesini önerilebilir. Ücretsiz test yayını alarak firmanın kalitesini test edebilirsiniz. Sektörde diğer büyük firmalar bulunsa da ücret bakımından cebimizi yoracaktır. Düşük fiyatlarda en iyi performans ve kaliteyi Nero şirketi vermektedir.