Numarabiz Canlı Sohbet Numara Sağlayıcısı

İnternetten para nasıl kazanılır sorusuyla başlayan girişimlerde bir çok yöntem uygulanmaktadır. Ancak en çok tercih edilen yöntemlerin başında, sohbet hattı tanıtımı yapabilen ve herkesin kolaylıkla kazanç elde edebildiği kazandıran numaralar gelmektedir.

Sohbet hatlarının sahip olduğu geniş pazar payı sayesinde kazancınızı daha da artırabilirsiniz. Yapacağınız ivr mobil reklam ile numaralarınıza daha fazla kişinin ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Bu da daha yüksek dakika yapmanıza yardımcı olur ve kazancınızı artırır.

Uluslararası alanda canlı sohbet numarası dağıtımı yapan numarabiz.com, şeffaf raporlaması ve düzenli ödemeleri ile ivr sistemini daha da geliştirmektedir. Bu sayede hedeflerinizin daha üstünde bir kazanç elde edebilirsiniz.

Nasıl Kullanılmaya Başlanır?

Sistemi kullanmak için öncelikle numarabiz.com sitesine ücretsiz üyelik işlemlerinin gerçekleştirilmesi gerekir. Daha sağlıklı hizmet verilebilmesi amacı ile sistem e-mail ve telefon aktivasyonu ile çalışmaktadır. Üyelik işlemleri esnasında verilen bilgilerin doğru olması önemlidir.

Üyelik işlemlerinden sonra sistemde ‘’ numara talep et ‘’ menüsüne tıklanır. Gerekli tüm alanlar doldurulduktan sonra istenilen numara bloğu seçilerek numara talebinde bulunulur. Numarabiz sitesinin müşteri temsilcisi en kısa sürede sizler ile iletişime geçerek talebinizi değerlendirmektedir.

Talepler olumlu değerlendirildikten sonra size bir numara tahsis edilir. Sizin amacınız bu numaranın daha çok aranmasını sağlamaktır. Bunun için sosyal medya platformlarında SMS dışında reklam tanıtımı yapabilirsiniz. Ne kadar çok kişi numaranızı arar ise siz de o kadar çok kazanç elde edersiniz.

Sistemden otomatik olarak kazançlarınızı kontrol edebilir ve para çekme talebinde bulunabilirsiniz. Talepleriniz değerlendirilerek her Pazartesi banka hesabınıza ödemeniz aksatılmadan yapılır. Ödeme talebinde bulunabilmeniz için hesabınızda en az 100 TL bakiyeniz olması gerekmektedir. Zamanınızı boşa harcamamak için ve internetteki zamanınızı paraya çevirebilmek için numarabiz.com sitesinin hizmetlerini inceleyebilirsiniz.