İSTANBUL (AA) - Vodafone Türkiye'nin 13 Ekim'den bu yana ön siparişe açtığı, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus akıllı telefonlar 20 Ekim itibarıyla Vodafone mağazalarında satışa sunulacak.

Şirket açıklamasına göre, 13 Ekim'den bu yana ön siparişe açtığı, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus akıllı telefonlar 20 Ekim itibarıyla Vodafone mağazalarında satışa sunulacak.

Cam ve alüminyumdan oluşan tasarımıyla dikkati çeken iPhone 8 ve iPhone 8 Plus akıllı telefonlar, uzay grisi, gümüş ve altın olmak üzere üç farklı renkte sunuluyor. Bir akıllı telefonda bugüne kadar kullanılmış en dayanıklı camın yanı sıra retina HD ekran ve A11 biyonik çipten üretilen yeni nesil iPhone’lar, en iyi artırılmış deneyimi sunuyor.

Dünyanın en popüler kamerasıyla üstün performans gösteren yeni iPhone’lar, kablosuz şarj özelliğiyle daha da güçlü bir kullanım sağlıyor. iPhone 8 Plus, 12 megapiksel çift kamerası ve özel aydınlatmalı Portre modu ile en güzel stüdyo ışıklandırma efektlerini sağlarken, beş farklı ışıklandırma stilinde, sığ alan derinliği olan çarpıcı portreler çekilmesini mümkün kılıyor.

- "Dijital bağlantılı yaşamı bireyler için kolay ve erişilebilir kılmayı hedefliyoruz"


Açıklamada konuyla ilgili görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, "Vodafone Türkiye olarak, dijital bağlantılı yaşamı bireyler için kolay ve erişilebilir kılmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda, gelişmiş teknolojilerle donatılan iPhone 8 ve iPhone 8 Plus’ı tüm Türkiye’de abonelerimize sunacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. iPhone 8’in benzersiz teknolojisinin Vodafone Red ayrıcalıklarıyla birleştiğinde tüketicilerimizin dijital deneyimini eşsiz kılacağına inanıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.