İş Güvenliği Kursu fiyatları kursun niteliğine göre değişkenlik göstermektedir. Aynı zamanda bu kurslar 3 farklı eğitim üzerine kuruludur. 

Bunlar; A, B ve C sınıfı sertifikalarının verildiği kurslar olarak sınıflandırılmıştır. A sınıfı sertifikalar en tehlikeli iş yerlerinde çalışabilecek donanıma sahip kişileri ifade etmektedir. 

B sınıfı sertifikalar az tehlikeli ve orta derece tehlikeli iş yerlerinde çalışabilmeyi gerektirir. C sınıfı sertifikalar ise en alt kademe sertifikalardır. Bu nedenle yalnızca az tehlikeli iş yerleri için uygun bulunmaktadır.

Hemen Fiyat teklifi almak için buraya tıklayınız.

İş Güvenliği Uzmanı olarak bilinen kişiler mimar, mühendis ve teknikerlerden seçilir. Tekniker kapsamında Fen-edebiyat fakültesi kimya ve fizik mezunları, teknik öğretmenler ile İş Sağlığı ve Güvenliği Mezunları yer almaktadır.

 İş güvenliği kursu fiyatları konusunda kurs detayları da ücretler konusunda etkili olabilmektedir.

İş Güvenliği Kursu Fiyatları 2018

İş güvenliği kursu fiyatları 2018 konusunda bu kursların önemi hakkında bilgi vermek önemlidir. Çünkü kanuna göre hem iş yerlerinde çalışanlara hem de işverene ve iş güvenliği uzmanlarına büyük sorumluluklar düşmektedir. Kanuna göre çalışanların, işverenlerin ve iş güvenliği uzmanlarının kendi içinde ayrı ayrı sorumlulukları bulunmaktadır. Kanun kapsamında işverenin iş yerinin güvenliği konusunda gerekli çalışma ve kontrolleri yapması beklenir. Bu kontrol ve çalışmaları yapmayan işverene belli düzeyde para cezası kesilmektedir. Bu ceza ihmalin sürdüğü her ay için artış göstermektedir.

Kontroller sonucu eksiklerin belirlenmesiyle belirtilen sorumlulukları yerine getirmeyen, eksik araç ve gereçleri tamamlamayan, iş yeri çalışanlarının güvenliği için gerekli teçhizatı temin etmeyen işverene de para cezası kesilmektedir. Cezai kapsamda değerlendirilen konulardan biri de iş yerinde çalışanların iş güvenliği eğitimi almasını sağlamamaktır. Çalışanlarına eğitim aldırmayan işverenler her bir çalışana göre ayrı ayrı ceza ödemektedir.

Kanun kapsamında çalışanları koruyucu başka maddeler de bulunmaktadır. İş güvenliği kursu fiyatları çalışanlara yansıtılamaz. Bu kural tüm iş yerleri için geçerlidir. Bu bağlamda verilen eğitimler iş saatleri içinde verilmelidir. Böylece eğitim boyunca kursa katılanlar çalışıyor olarak görülecektir. Yani iş dışında kurs vermek kanuna göre uygun değildir. Eğer çalışma saatlerinin üzerinde kurs saatleri belirlenirse bu durum fazla çalışma olarak çalışanlara ekstra hizmet olarak ödenecektir.

İş güvenliği kursu fiyatları 2018 başlığında kurs detayları ve ücret bilgileri için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Kurs saatleri, kurs günleri ve eğitim sonu sınavları hakkında tüm bilgileri doğrudan iletişimle öğrenebilirsiniz.