İstanbul Bodrum evden eve nakliyat hizmetleri ile ilgili 1980 yılından beri sizlere sürekli bir şekilde hizmet vermeye devam etmiştir. Yılların profesyonel ve kurumsal taşımacılık şirketi olan Çolakoğulları Nakliyat, İstanbul bodrum arası ev taşıma hizmetlerinde hem parsiyel hem de özel taşımacılık faaliyetlerinde bulunmaktadır.  

lojistik-görsel1.png

Bodrum Evden Eve Nakliyat Şirketi

Şirketimiz, sürekli olarak İstanbul Bodrum arası nakliye hizmetleri verdiği için artık Bodrum halkı tarafından bir Bodrum nakliye firması olarak anılmaktadır. Bodrum bölgesinde bulundurmuş olduğumuz özel ekibimiz ile siz değerleri iş ortaklarımıza sınırsız hizmetler sunmaktadır. Sadece ev taşımacılığı değil, aynı zamanda kurumsal ofis taşıma, eşya depolama gibi hizmetlerimizde mevcuttur. Yada bir diğer şekilde İstanbul Bodrum arası gelişli ve gidişli olarak ofis taşıma ve depolama hizmetlerinde de bulunabiliriz. Şirketimizin her iki lokasyonda profesyonel elemanlarının olması da taşımacılık faaliyetlerinin daha da güvenilir olmasını sağlamaktadır.

İstanbul Bodrum Arası Parça Eşya Taşıma Hizmetleri

Şirketimiz, insanlarımızın yazlıklarına ya da yazlıktan normal yaşantılarının olduğu evlerine parça eşyalarını gönderme durumlarını sezerek 1990 yılından itibaren İstanbul Bodrum parça eşya taşıma hizmetlerini sunmaya başlamıştır. Bu şekilde insanlarımız tek bir parçasını bile göndermek için kargo firmasına değil, direkt bu işin uzmanı olan bir nakliyat şirketi ile gönderebilmektedir. 

lojistik-görsel.png

İstanbul Bodrum Evden Eve Taşımacılık Şirketleri

Firmamız 1980 yılında başlamış olduğu bu serüvene sürekli olarak yenilikler getirerek devam etmiştir. Firmamız özellikle her Nisan – Eylül arası kesintisiz olarak Haftalık araç gönderimi yapmaktadır. Sürekli olarak parsiyel taşımacılık hizmetlerini ön planda tutmaya çalışan firmamız, böylece birçok müşterinin isteklerini yerine getirebilmektedir. Şirketimiz ile ister bir kolinizi ister komple evinizi İstanbul Bodrum arasında taşıtabilirsiniz. Evden Eve Nakliyat kurallarına uyacak şekilde tüm taşımacılık faaliyetlerimizden yararlanabilirsiniz.

Not: Firmamız 1Nisan – 30 Nisan Arası Tüm Taşıma Hizmetlerini koronavirüs sebebi ile durdurmuş durumdadır. Bu konuda çok değerli müşterilerimizin de anlayış ile karşılayacaklarından hiç şüphemiz olmasın. Tecrübesi ve profesyonelliği ile sizlere tekrardan hizmet edeceğimiz zamana kadar kendinize ve ailenize iyi bakın!