Türkiye’nin bazı bölgelerinde etkisi gösteren yoğun kar yağışı eğitime engel olmaya devam ediyor. İstanbul dahil bazı illerde eğitime ara verildi.
İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamada okulların yarın da tatil edildiği belirtildi.

DÜZCE’DE OKULLAR İL GENELİNDE TATİL EDİLDİ
Düzce Valiliğinden yapılan açıklamada yoğun kar yağışı nedeniyle 7 Ocak 2015 günü il genelinde okullar tatil edildi.
Düzce Valiliği Basın ve halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada "Devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle okullar Düzce il genelinde 7 Ocak 2015 Çarşamba günü bir gün süreyle tatil edilmiştir. Ayrıca il genelinde kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan engelli personel ve hamilelerde 7 ocak 2015 tarihinde bir gün süreyle idari izinli sayılacak" denildi.

KAYSERİ’DE OKULLAR 1 GÜN TATİL EDİLDİ
Kayseri Valisi Orhan Düzgün, il genelindeki okulların 1 gün tatil edildiğini duyurdu.
Vali Orhan Düzgün, twitter hesabından yaptığı duyuruda, “İlimizdeki olumsuz hava şartları nedeniyle 7/1/2015 Çarşamba günü okullar (üniversiteler hariç) tatil edilmiştir” dedi. Vali Orhan Düzgün’ün bu duyurusundan sonra Vali Orhan Düzgün’e teşekkür tweetleri atıldı. Okulların tatil olduğunu Vali Orhan Düzgün’ün attığı tweetten öğrenen bir öğrencinin ise, “Senin canını yerim Valim” diye yazması dikkat çekti.

OSMANİYE’DE OKULLAR 1 GÜN TATİL EDİLDİ
Osmaniye’de il genelindeki tüm okullarda eğitim ve öğretime olumsuz hava şartları nedeniyle 1 gün ara verildi.
Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğünün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “7 Ocak 2015 Çarşamba günü oluşacak olumsuz hava şartlarından dolayı il genelindeki tüm okullarda eğitim öğretime 1 gün süre ile ara verilmiştir” denildi.
(İHA)