Bariyer sistemleri kamu alanları, apartmanlar, otopark, büyük elçilikler, okullar ve özel alanlarda araç giriş çıkışlarını kontrol altında tutmak için kullanılmaktadır.

Kullanım amacına göre çeşitlendirebileceğimiz bariyer sistemi içinde en çok kullanılan model kollu bariyer sistemidir. Bariyer sistemlerine entegre edebileceğimiz yardımcı ürünler ile araçların otoparklara girişini kolaylaştırabilir ya da sizin izninizi beklemelerini sağlayabilirsiniz. Hgs, ogs, parmak izi okuyucu, kumanda, plaka tanımlama gibi özel girişler tanımlanabilir. Günde 10.000'den fazla açılıp kapanma kapasitesine sahip olan bariyer sistemleri her hava koşuluna rahatlıkla uyum sağlarken uzun yıllar güven için de kullanılabilir.

Bariyer sistemleri fiyatları

İnterPark olarak üretici firma olmamızın getirdiği en büyük avantajlar biri de kaliteyi ucuza sunma avantajımız. Müşterilerimize özel ve kampanyalı fiyatlar sunarak onların bariyer çözümlerinde yanlarında oluyoruz. Ürünlerimizin hiç birinde uzak doğu menşeii kullanılmamaktadır. Bariyer sistemlerinin üzerlerinde bulunan fotoseller sayesinde araç giriş çıkış sırasında kol yukarıda kalarak can ve mal güvenliği sağlanmaktadır. Dilerseniz flaşör kullanarak araçların giriş ve çıkışları sırasında sürücüleri haberdar edebilir ve uyarabilirsiniz.

Kollu bariyer sistemleri

Kollu bariyer kullanılan alanın yapısına göre uzunlukları farklılık göstermektedir. En çok tercih edilen uzunluklar 3 metre, 4 metre ve 5 metre olan modellerdir. Giriş ve çıkış yapılan alanın uzun olması durumunda karşılıklı iki kollu bariyer kurularak birbirlerine entegre edilebilmektedir. Kollu bariyerin kullanılacağı alanda tavan yüksekliğinin el vermediği durumlarda katlanan kollar yardımı ile çözüm üretilebilmektedir.

Mantar bariyer sistemleri

Mantar bariyerler giriş ve çıkışın sağlandığı alanın durumu ve ihtiyaca göre tekli ya da grup halinde kurulabilmektedir. Grup mantar bariyerler birbirleri ile ilişkilendirilerek toplu halde indirilip kaldırılabilirler. Mantar bariyerlerin farkedilmesi için tepe noktalarında ışıklı yarıcılar bulunmaktadır.

Blok bariyer Road blocker

Blok bariyerler daha çok yüksek güvenlik gerektirebilecek alanlarda kullanılmaktadır. Askeri alanlar, büyükelçilikler, havaalanları, güvenlik birimleri vb. alanlar Blok bariyerler sağlam yapıları ile yüksek tonajlı araçların dahi geçişlerini önleyerek arkasında kalan alanının güvenliğini sağlamaktadır. İnter Park olarak ihtiyacınıza özel çözümleri en kaliteli şekilde ve üretici firma olmamızın getirdiği avantaj ile en uygun fiyatlarla siz değerli müşterilerimize sunuyoruz. https://www.bariyersistemi.com