Şehir içi insan taşımacılığı sorumluluk isteyen bir iştir. Hele de bu iş okul dönemlerinde öğrenci taşımacılığı olunca daha bir hassasiyet gerektirmektedir.

Sorumluluk

Kreş ve orta öğretim düzeyindeki çocuklara anlaşmalı okullar ya da bireysel anlamda hizmetlerimiz mevcuttur. Bu hizmetlerimiz için son model, rutin muayenelerinden geçmiş, klimalı, servis alanında tecrübeli şoförlerimizle emek harcamaktayız. Araçlarımızda kamera sistemi mevcut olup öğrenci kapasitesi (kişiye göre koltuk) dışında öğrenci almamaktayız. Mesafenin uzun ya da kısa olmasına göre yaptığımız ücretlendirmelerle öğrencilere destek olmaktayız. Tercih Tur, İstanbul öğrenci servisi hizmetlerinde her aracında indirme ve bindirme esnasında kırmızı ışıklı tepe lambası ve öğrenci servis taşımacılığı kartı bulunur. Öğrencilerimize verdiğimiz değeri sorumluluk bilinciyle yapmakta ve hız sınırını aşmadan hizmetlerimizi en iyi kalitede sunmaktayız. Tercih Tur şirketi olarak öğrenci servis hizmetleri veren firmamız Milli Eğitim Bakanlığı'nın öğrenci servis yönergesinin belirlediği standartlarda ve denetlenebilir koşuluyla hizmetlerini sürdürmektedir.

Neden Bizden Servis Hizmeti Alınmalıdır

  • Öğrenci taşımacılığında gösterdiğimiz hassasiyetten dolayı

  • Uzun yıllar bu alanda hizmet veren ekip ve personele sahip olmamızdan dolayı

  • Servis hizmetinde görevlendirilecek personelimizin src2 belge ve psiko teknik raporlu olmalarından dolayı

  • Servis hizmetlerinde kardeş indirimi uygulaması yaptığımızdan dolayı

  • Sadece öğrenci servisi alanında hizmet veren ticari tescile sahip olmamızdan dolayı

  • İlgili Belediye Başkanlığından özen izin belgesine sahip olmasından dolayı

Okul servislerinde görevli şoförlerimiz yasanın belirlemiş olduğu suçlar dolayısı ile belgelerine el konulmamış ve trafik kurallarına gerekli hassasiyeti göstermelerinden dolayı firmamız tercih edilmelidir.

Misyonumuz

Eğitim öğretim sezonunun başlaması ile faaliyet göstermeye başlayan hizmetlerimiz veli ve şirket tarafından anlaşmalı olarak yapılmaktadır. Peşin ödemelerde öğrencinin çeşitli sebeplerle servis hizmetini almaması durumunda geri kalan ücret veliye iade edilir. Tercih Tur, İstanbul Öğrenci Servisi hizmetinde okul servis şoförü veya hostesin değişmesi durumunda velilere gerekli bilgiler verilmektedir. Servis hizmetlerinin sürekliliği için iletişim numaraları veli ve servis şoför ve hostesleri arasında paylaşılmaktadır.

Her can değerlidir firmamızın misyonu olup, öğrencilerinizin okul yolunda güvenilir servis hizmetini sağlamaya aracılık etmekteyiz.

Daha detaylı bilgi için Tercih Tur web sitesini ziyaret ederek tüm detayları öğrenebilirsiniz.

www.tercihtur.com.tr