Bilindiği gibi İstanbul’a yapılan yeni havalimanı, kent merkezine uzak kabul edilecek bir mesafede bulunuyor. Bu mesafeyi toplu taşıma araçları ile sıkışık bir şekilde gelmek yerine firmamızdan kiralayacağınız araba ile gelebilirsiniz.

İstanbul’a uzak mesafeden gelen insanların öncelikli tercihi havayoludur. Havayolu ile gelen insanlar ise buradaki ulaşım ihtiyacını gidermek için taksileri ya da toplu taşıma araçlarını tercih etmek zorunda kalır. Taksilerin ciddi bir maliyetinin olması, toplu taşıma araçlarının ise konfor bakımından beklentileri karşılamaması, insanların yeni seçeneklere yönelmesi anlamına gelir. Tam bu noktada firmamız tarafından verilen İstanbul yeni havalimanı araç kiralama hizmeti, insanların adeta imdadına yetişir. Kiralanan araçlar ile İstanbul içindeki her türlü ulaşım ihtiyacı karşılanır ve böylece insanlar, kendi araçlarındaymışçasına rahat eder.

İstanbul Yeni Havalimanı Araç Kiralama

Araba kiralama yeni havalimanı içerisinde yer alan ofis üzerinden yapılabildiği gibi internet üzerinden de yapılabilir. Firmamıza ait araç filosu, son model araçlardan oluşmaktadır. Filonun oldukça geniş olması, istediğiniz aracı bulmanız konusunda size büyük bir kolaylık sağlayacaktır.

Araçlarımızın tamamının periyodik bakımları yapılmaktadır. Bu da araçları kullanırken herhangi bir teknik arıza ile karşılaşma ihtimalinizi minimuma çekmektedir. Ayrıca böyle bir olumsuzlukta firma olarak size gerekli olarak desteği veriyoruz. Bunların haricinde araçlarımızın resmi belgeleri, sigortaları ve kaskosu da tamdır. Bu noktada da herhangi bir sorun yaşamanız söz konusu olmayacaktır.

İnternet üzerinden ya da ofisimize gelerek İstanbul yeni havalimanı araba kiralama için bizimle iletişim kurabilirsiniz. Kiralama hizmetini aldıktan sonra uçağınızın iniş saatinde, aracınızı havalimanında hazır ediyoruz. Uçaktan indikten sonra direkt kiraladığınız aracı kullanmaya başlıyorsunuz. Kiralama süresini, isteğinize bağlı olarak İstanbul’dan dönüş zamanı olarak ayarlayabilirsiniz. Bu şekilde ayarlama yaptığınızda, uçağınızın kalkacağı saatte havalimanına araçla geliyor ve aracı burada bize teslim ediyorsunuz. Böylece İstanbul’da bulunduğunuz süre boyunca farklı bir araca ihtiyaç duymayacaksınız. Bütün bunlar dikkate alındığında, araba kiralama yeni havalimanı içinde veriyor olmamız, size büyük bir kolaylık sağlayacaktır.

Daha detaylı bilgi almak için https://istanbulhavalimanikiralikarac.com sitemizden ya da 0850 441 13 85 numaralı müşteri hizmetlerimizden yardım alabilirsiniz.