10 Nisan Pazar Günü gerçekleştirilecek “Fun Run Series Koşusu"nun 2’nci etabı olan Üsküdar Etabı nedeniyle saat 06.00’dan etkinlik bitimine kadar İstanbul’da bazı yollar trafiğe kapatılacak. Sürücüler, belirtilen alternatif güzergahları kullanabilecek.
İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 10 Nisan 2016 Pazar günü 09:00 - 11:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan “Fun Run Series Koşusu"nun 2’nci etabı olan Üsküdar Etabı nedeniyle saat 06.00’dan etkinlik bitimine kadar bazı yolların araç trafiğine kapatılacağı belirtildi.
Trafiğe kapatılacak yollar şöyle: Üsküdar Harem Sahil Yolu istikameti - Üsküdar Evlendirme Dairesi önü, Harem istikameti Harem Otogarı önündeki göbekten geriye yönelen yarış başlangıç noktası, aynı şekilde 2’nci turun koşulması ile yarış başlangıç noktası olan Üsküdar Evlendirme Dairesi önü.
Sürücülerin kullanabilecekleri alternatif güzergahlar ise şöyle: D-100 Kuzey yoldan gelen trafik akımı Harem Otogarında U dönüşü yaparak Güney istikametine, Selimiye 1. Ordu Komutanlığı önündeki trafik ışıklarından sırasıyla Burhan Felek Caddesini takiben Tıbbiye Caddesi Deniz Otel önü trafik ışıklarından Şahap Gürler Caddesi, Dr. Eyüp Aksoy Caddesi Karacaahmet Mezarlığı önünden Halk Caddesi, Hakimiyet-i Milliye Caddesi son olarak Üsküdar Meydana yönlendirilecektir. Üsküdar Meydanı’ndan Harem istikametine giden trafik akımı da yukarıda belirtilen güzergahlara yönlendirilecektir.
(İHA)