Fakat mutfak fiyatları konusunda dürüst olup, hem de mükemmele yakın işçilikle hizmet veren parmakla sayılabilecek firma mevcut. Biz Beşiktaş Mutfak olarak o firmalardan biri olduğumuza inanıyoruz. Hem Beşiktaş’taki ofisimizden, hem referanslarımızdan hem de sitemiz www.besiktasmutfak.com dan her ay onlarca iş almamıza rağmen hiçbir müşterimizi aksatmıyor ve neredeyse bütün montajlarımızı müşterilerimizi memnun ederek tamamlıyoruz.

Beşiktaş Mutfak firması olarak tam 30 senedir İstanbul’da sayısız mutfak dolabı montajına imza attık. Müşterilerimiz bize Akrilik mutfak dolapları, lake mutfak dolapları, high gloss mutfak dolapları, membran mutfak dolapları montajı için başvurmuş ve birinci sınıf malzemelerle yapılmış ekonomik mutfaklarına hızlı bir şekilde kavuşmuşlardır. Bugüne kadar neredeyse %100 müşteri memnuniyeti ile çalışan firmamız, bugün İstanbul Beşiktaş’ta ikamet etse de, Nişantaşı’ndan Ümraniye’ye, Üsküdar’dan Bostancı’ya kusursuz ve hızlı bir şekilde hizmet vermeyi sürdürmektedir.

Mutfak dolapları konusundaki uzmanlığımız ve müşterilerimizin memnuniyeti sonucunda geldiğimiz noktada, ekonomik mutfak dolapları fiyatları için özel bir çalışmaya giriştik. Ve mentör, nakliye ücretlerinden kısarak, dolar ve euro bazındaki artışları müşterilerimize yansıtmamaya karar verdik. Bu yüzden henüz mutfak fiyatları konusunda bir artışa gitmedik. Bu da elbette müşterilerimiz tarafından takdirle karşılandı. Hatta bu dönemde Beşiktaş’ta ikinci dükkanımızı açarak işlerimizi daha da büyüttük. Çağlayan’da yer alan montaj sahamız da oldukça tatmin edici.

Özellikle bu sene oldukça akrilik mutfak dolabı modeli sipariş aldık. 2019’yılının da akrilik mutfak dolapları için parlak geçeceğine şüphemiz yok. Bu yüzden akrilik plakalar konusunda da büyük bir yatırım yaptık. Dilerseniz sitemizden akrilik mutfaklarla ilgili bilgi edinebilirsiniz. http://www.besiktasmutfak.com/akrilik-mutfak-dolaplari/ Bu sezonun lake mutfak dolapları trendlerini öğrenmek için de sitemizi ziyaret edebilirsiniz. http://www.besiktasmutfak.com/lake-mutfak-dolaplari/

Sizde eğer İstanbul’da ikamet ediyor ve mutfak dolabı yaptırmak istiyorsanız… Ve bunu en kaliteli malzemelerle en ekonomik yoldan çözmek istiyorsanız, mutlaka bizimle iletişime geçmelisiniz. Watsapp’tan ölçü gönderip fiyat almak veya direk aramak için 0505 867 2305 numarasını arayabilir. Veya [email protected] adresine mail atabilirsiniz.