SAMSUN (AA) - İstanbul Esenyurt Üniversitesi ile İstanbul'da faaliyet gösteren Samsun Yakakent Çevre İlçeleri Sosyal Yardımlaşma Eğitim ve Kültür Derneğince gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Yakakent ilçesindeki öğrencilere giysi, kırtasiye, gıda yardımında bulunuldu.

İstanbul Esenyurt Üniversitesi öğrencilerince hayata geçirilen "Bir dilek, bir istek" isimli sosyal sorumluluk projesi kapsamında Yakakent Çevre İlçeleri Sosyal Yardımlaşma Eğitim ve Kültür Derneğinin katkılarıyla ilçedeki Karaaba İlk ve Ortaokulu'nda öğrenim gören öğrencilere yardım yapılması kararlaştırıldı.

İlçeye gelen dernek yöneticileri ile üniversite öğrencileri, okulu ziyaret ederek 210 öğrenciye giysi, kırtasiye ve gıda yardımında bulundu.

Dernek Başkanı Kudret Tek, doğduğu toprakları asla unutmayan insanlar olduklarını belirterek, "Üniversite öğrencileri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında yardım etmek istediklerini söyleyince çok sevindik. Dernek adına elimizden gelen ne varsa yapmaya hazır olduğumuzu dile getirerek derneğimizin de katkıları ile öğrencilerimizle buluştuk." şeklinde konuştu.

Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma ise, dernek ile İstanbul Esenyurt Üniversitesi öğrencilerine yardımları için teşekkür etti.