CHP 7 Haziran seçimlerinde  kamuoyuyla paylaştığı seçim bildirgesini revize etti. Bildirgede, emekliye dini bayramlarda iki maaş ikramiye vaadi yerini  korurken, bin 500 lira olarak açıklanan asgari ücretin artırılması bekleniyor. 
 
Terör olaylarına yönelik öneri ve tespitlerin de yer alacağı  bildirgede, üniversite öğrencileri, eğitim sistemi, taşeron işçilik, spor gibi  başlıklar yer alacak. CHP'nin revize edilen seçim bildirgesi, 30 Eylül Çarşamba günü ATO  Congresium'da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından açıklanacak. 
 
İlk miting Akdeniz'de 
 
CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, seçim bildirgesinin  açıklanmasının ardından yurt gezilerine başlanacak. 
 
Avrupa ziyareti kapsamında 6 ülkeyi gezen Kılıçdaroğlu, bu çerçevede  siyasi görüşmelerin yanı sıra gurbetçi seçmenle de bir araya geldi. Kılıçdaroğlu,  gurbetçilere başta 7 Haziran sonrası CHP'nin tutumu olmak üzere seçim vaatlerini  anlattı. 
 
Kılıçdaroğlu'nun yurt gezilerine ise Akdeniz Bölgesi'nden başlaması  planlanıyor. Kılıçdaroğlu bu kapsamda ilk olarak 3 Ekim'de Mersinli seçmenle  buluşacak. 
 
25 il mitingi planlanıyor
 
Kemal Kılıçdaroğlu'nun sürenin darlığı nedeniyle 7 Haziran  seçimlerinde olduğu gibi yoğun miting programının olmayacağı belirtildi.  Planlanan miting sayısının 25 olduğu bildirilirken, il mitinglerinin yanı sıra  ilçe ve köylere de ziyaretler yapılacağı kaydedildi. 
 
Parti bu sloganın yer aldığı kampanya görsellerini de belirledi.  Örgütle paylaşılan görsellerde afiş, broşür, aday tanıtım fotoğrafları ve araç  giydirmelerinin nasıl yapılacağı aktarılıyor. 
 
CHP tarafından, ayrıca partinin koalisyon görüşmelerindeki tavrını  anlatan broşürler de bastırıldı.