Avcılar’da bir tankerin çarpması sonucu çöken üst geçidin altında kalarak hayatını kaybeden Yusuf Kaya’nın cenazesi Adli Tıp Kurumu’na getirildi.
Kaya’nın teyzesinin oğlu Davut Karabacak, Kaya’nın üç yıl önce babasını kaybettiğini, maddi durumlarının iyi olmadığını söyledi.
Avcılar E-5 yolu üzerinde sıvı yüklü bir tankerin üst geçide çarpması sonucu çöken üst geçit enkazının altında kalan tekstil işçisi Yusuf Kaya’nın cenazesi inceleme yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na getirildi. Kaya’nın yakınları Adli Tıp Kurumu önüne gelerek cenazeyi bekledi.

“BABASI 3 YIL ÖNCE VEFAT ETTİ”
Yusuf Kaya’nın teyzesinin oğlu Davut Karabacak, Kaya’nın çalıştığı firmanın aracını kullandığını belirterek, “Olay, çalıştığı firmanın mallarını taşırken şoförlük yaptığı araç köprünün altında kalıyor ve vefat ediyor. Haberi kardeşimden aldım. Babası da 3 sene önce vefat etti. Annesiyle birlikte yalnız yaşıyordu. O da gidince annesi şimdi yalnız başına kaldı” dedi.
Yusuf Kaya’nın ev almak istediğini belirten Karabacak, “Maddi durumları o kadar iyi değil. Evi geçindirmeye çalışan evin tek oğluydu. Bir ablası ve kız kardeşi var. Ağabeyi Almanya’da. Önceden evlenip boşanmıştı. İki yıldır da bu firmada çalışıyordu” diye konuştu.
(İHA)