İzmir koltuk döşeme fiyatları mobilyanın işlemesine, şekline, ustanın sarf edeceği emeğe, kullanılacak malzemelere göre değişir. 

Toplam Maliyet İş Başlamadan Bilinebilir Mi?

İş kapsamlı olarak değerlendirilir, usta eve/ işyerine yani mobilyanın olduğu yere gelir ve bazı mobilyalar için en uygun malzemeyi seçer, malzeme miktarını, sarf malzemelerini ve siparişin toplam maliyetini hesaplar.

Ustanın Eve Gelerek Mobilyalara Bakması Ücretli Mi?

Ustanın görüş bildirmesi ücretsizdir. Ayrıca, müşterinin malzeme seçimi ve tüm hizmetin maliyetinin hesaplanması için ustaya başvurduğunda ödeme yapması gerekmez.

Mobilya Taşıma İşlerini Kim Yapar

Çalışanların evde tüm işleri yapması İzmir koltuk döşeme fiyatlarına dahildir. Bu durumda, mobilyaların taşınmasıyla müşteri uğraşmaz ama her zaman süreci gözlemleyebilir. Döşemesi değiştirilecek mobilya atölyeye gönderilir ve daha sonra işlem sona verdiğinde müşteriye ücretsiz teslim edilir.

Yeni Mobilya Almak Mı, Eskisini Döşemek Mi?

Döşemenin ve dolgu malzemesinin değiştirilmesi, yeni koltuk veya koltuk takımı satın almaktan çok daha ucuzdur. %80 tasarruf sağlar. Ustalar tüm işleri hızlı ve verimli bir şekilde gerçekleştirecektir. Eski mobilyalarınız olduğuna inanamayacağınız kadar yepyeni bir görünüm elde edilir.

Döşeme İşlemi Ne Kadar Sürer?

Ortalama olarak, sipariş, sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren iki hafta içinde tamamlanır. Acil durumlarda, isteğin yerine getirilme süresi ayrıca müzakere edilir. Zorlu mobilyalar için 1 ay süre istenebilir.

Kişi Döşemesini Kendi Alabilir Mi?

Müşteri, istenirse, döşeme için gerekli olan malzemeyi bağımsız olarak satın alabilir. Bu durumda, yöneticiler işin maliyetini farklı bir şekilde hesaplayacaktır. Ayrıntılar telefonla netleştirilebilir. İzmir koltuk döşeme fiyatları bu durumda daha ucuz olacaktır.

Döşeme Değiştirilmeden Dolgu Malzemesi Yenilenebilir Mi?

Çalışanlar, dolgu malzemesinin değiştirilmesi de dahil olmak üzere döşemeli mobilyaların her türlü onarımını yapmaktadır. İstenirse, döşeme aynı bırakılabilir. Müşteri, gerekli tüm bilgileri ve isteklerini söyleyebilir.

Mobilyalar Evden Çıkmayacak Kadar Genişse Ne Yapılır?

Mobilya odadan çıkarılamıyorsa, döşeme yerinde değiştirilecektir.  

Ödeme Ne Zaman Yapılır?

Belgeleri imzaladıktan sonra müşteri kapora ödemesi yapar: Kural olarak, bu, tüm siparişin toplam miktarının % 50'sidir. Bitmiş iş kabul ettikten sonra, müşteri paranın geri kalanını öder. Bu ödeme ister tek seferde isterse de kısa taksitlere bölünerek yapılabilir.