Kolay ve hızlı çözümleri ile Kocaeli genelinde en fazla müşteri memnuniyetine sahip tek kurum olmanın haklı gururu ile çalışmalar yapmaktadır.

Bizler 61saat ailesi olarak bu kurumun Kocaeli sınırları dahilinde bulunan merkez ofisinden Tüm Türkiyeye en güvenilir nakliyat hizmeti vereceğine inanıyor ve bu bağlamda firmanın daha nice yıllara ve müşterilere dileklerimizi iletiyoruz.

Asansörlü olarak evden eve nakliyat uygulamasını 10. Kata kadar çıkabilen ve balkondan balkona taşımacılığı Marmara bölgesi genelinde ilk uygulayan firmalar arasında yer almaktadır.

Ekintaş izmit evden eve nakliyat   ile yapılan her nakliyat işleminden sonra şirket tüm araç ekipman ve çalışanlarını bir sonraki nakliyat çözümü için sorunsuzluğa dair hazırlamakta ve üstün hizmeti her daim ulaştırmayı hedeflemektedir.

Ev eşyalarınızın güvenli bir şekilde izmit Kocaeli Gebze Darıca genelinde yapılan taşımlarda sigortalı bir hizmet uygulayarak oluşabilecek her türlü olumsuzluğa karşı sigorta sistemini uygulamaktadır. 

Eşyalar 30 000 tl ye kadar sigorta kapsamında üstü olan hasar durumlarında ek olarak paket kasko sistemine sahip araçlarının desteği ile olumsuz durumlardan kesinlikle etkilenmemenizi sağlamaktadır.

izmit evden eve nakliyeciler  aramasında kuruma ait iletişim bilgileri bulunmakla birlikte daha detaylı biçimde hizmetlerden faydalanabilmeniz aracılığı ile çok daha sorunsuz ve 7/ 24 destek veren müşteri temsilcilerinden faydalanabilirsiniz. 

Kurumsal olarak eşya taşımacılığı yapan kurum Yarım aşıra yakındır sizlerin desteği ile 16 araçlık filosuyla ev taşıma işlemlerini başarı ile gerçekleştirmektedir.

Kocaeli Ekintaş Asansörlü Evden eve Taşımacılık Ekintaş evden eve nakliyat  kurumsal taşımacılık İzmit Şubesi 0262 654 04 09-0541 371 07 09