İSTANBUL (AA) - Garanti Bankası ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) iş birliğiyle yürütülen Kadın Girişimci Yönetici Okulu'nun Şanlıurfa eğitimleri 20 Ekim'de başlayacak.

Garanti Bankası'ından yapılan açıklamaya göre, banka ve BÜYEM iş birliğiyle 2012 yılında başlayan Kadın Girişimci Yönetici Okulu projesi kapsamında verilen eğitimlerin 22'inci durağı Şanlıurfa olacak.

Program kapsamındaki ücretsiz eğitimlerle kadın girişimcilerin, işletmelerinin sürdürülebilirliği için ihtiyaç duyduğu bilgi birikimini ve vizyonunu genişletmeleri amaçlanıyor.

Müşteri ilişkileri, hukuk, finans ve insan kaynakları gibi alanlarda Boğaziçili akademisyenlerin eğitim vereceği projenin Şanlıurfa etabı, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (SUTSO) desteğiyle düzenlenecek. Eğitimler 20 Ekim-10 Kasım'da Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Eğitime katılmak isteyen adayların, başvurularının geçerli olabilmesi için online başvurularının ardından 18-19 Ekim'da kesin kayıt yaptırmaları gerekiyor. Eğitimlerin sonunda, programı başarıyla tamamlayan kadın girişimcilere, BÜYEM tarafından sertifika verilecek.

Kadın Girişimci Yönetici Okulu'nda bugüne kadar eğitimleri başarıyla tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan kadın girişimcilerin sayısı 2 bini aştı.