TRABZON (AA) - AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu, "mevzu vatansa gerisi teferruattır" anlayışıyla 16 Nisan'da yapıcak halk oylamasında için üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini söyledi.

AK Parti İl Kadın Kollarınca 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlik, AK Parti ve MHP teşkilatından kadınları bir araya getirdi. Etkinlikte 15 Temmuz darbe girişimine karşı verilen direnişi anlatan kısa film gösterimi yapıldı.

Ayvazoğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada, MHP Trabzon Kadın Kollarıyla halk oylaması öncesi böyle anlamlı bir günde bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"'Mevzu vatansa gerisi teferruattır.' diyerek devleti ve milletine sahip çıkan kadınlarımız, 16 Nisan'da da üzerine düşen görevi yerine getirecektir. Bugün burada özellikle AK Partimizin, Milliyetçi Hareket Partisi'nin ve farklı siyasi görüşleri temsil eden, geleceğin inşasında asli görev üstlenerek yeni nesilleri anne hassasiyeti ile kucaklayan kadınlarımızla bir araya gelmemiz ve 'gücümüz millet, kararımız evet' diyerek tarafımızı belli etmemiz, ülkemizin her bir köşesinde yaşayan kadınlarımıza anlamlı bir mesajdır."

MHP İl Kadın Kolları Başkanı Gülen Demir de Ayvazoğlu ve ekibine misafirperverlikleri için teşekkür etti.

Etkinliğe, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Melike Turhan, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi ile sivil toplum kurulu temsilcileri de katıldı.