DÜZCE (AA) - Düzce'de kadınlar ihtiyaç sahibi çocuklar için "Düzceli Kadınlar Çocuklar İçin El Ele" sloganıyla kermes açtı.

Anıtpark Meydanı'nda düzenlenen kermeste, kadınlar 2018-2019 eğitim öğretim sezonu başlarken ihtiyaç sahibi öğrenciler için ürünlerini satışa çıkardı.

Kermesi ziyaret eden Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, yaptığı açıklamada, ihtiyaç sahibi çocuklar için çalışan kadınlara teşekkür etti.

Düzenlenen kermesin tüm kermeslerden farklı olduğunu belirten Ay, şöyle konuştu:

"Konu ne zaman yardım olsa Düzceli hanımlarımız hemen orada. Bu yüzden başımızın tacı hanım kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Bundan önce Afrin için bir kermes düzenlenmişti. Şu an ise eğitime destek vermek için kermes düzenliyorlar. Buradaki kermesimizde her türlü yiyecek, içecek ve çeşitli tekstil ürünleri var. Biz de bu kermeste satılan ürünlerden alacağız ve destek olacağız. Eğitim camiasındaki öğrencilerimizi korumak, gözlemek bizim görevimiz ancak hanım kardeşlerimizin bunları görmesi ayrı bir gururdur."

Yiyecek, içecek ve bazı tekstil ürünlerinin yer aldığı kermesi Düzce Valisi Zülkif Dağlı, AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ve Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar da ziyaret etti.