İSTANBUL (AA) - Kağıthane Belediyesi'nin, ilçenin mahalle ve sokaklarındaki gelişmeleri kadınların gözlerinden değerlendirmesi amacıyla gerçekleştirdiği "Kadın Kent Gönüllüleri" toplantıları, Seyrantepe Mahallesi ile sona erdi.

Kağıthane Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, ilçede bulunan 19 mahallenin tamamında ayrı ayrı gerçekleştirilen toplantılarda, görüş ve öneriler ele alınırken ilçe ve ülke gündemi de kadınlarla birlikte değerlendirildi. Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği programlar Seyrantepe Mahallesi'nde yapılan toplantıyla sona erdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kağıthaneli kadınların ilçe yönetiminde söz sahibi olduklarını ve bildirdikleri görüş, öneri ve isteklere göre özel çalışmaların yapıldığını belirtti.

Kılıç şunları kaydetti:

"Biz her zaman katılımcı bir anlayışı benimsedik. Görüşü ne olursa olsun ilçemizde yaşayan her vatandaşımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Her vatandaşımızla el sıkışıp yüz yüze görüşme fırsatı yaratmak için çabalıyoruz. Bunu hem esnaf ziyaretlerimiz hem kadın kent gönüllüleri toplantılarımız hem de halk meclisi toplantılarımız ile yapıyoruz. Amacımız her sokağımızda bir gönüllü vatandaşımızın olmasını sağlayabilmek ve iş birliği içinde olabilmek. Bu şekilde tüm ilçemizden sokak sokak direkt bilgiler alarak yaptığımız çalışmaların çok hızlı bir biçimde çözüme kavuşmasını amaçlıyoruz."

Toplantılarda vatandaşlardan gelen talepler, istekler ve öneriler Kılıç, belediye başkan yardımcıları, mahalle muhtarı, AK Parti ilgili mahalle temsilcisi ve ilgili meclis üyesinin katılımlarıyla gerçekleştirilecek özel toplantılarda masaya yatırılacak ve hayata geçirilmesi yönünde çalışmalara başlanacak.