İnsan yaşamının ayrılmaz parçalarından biri de cinsel ilişkilerdir. İnsanlar belirli bir zamandan sonra düzenli bir cinsel yaşama ihtiyaç duyarlar. Bu cinsel yaşamları hayatın en önemli parçalarından biri olur. Çünkü cinsel ilişki sonunda bireyler çok mutlu hissederler kendilerini ve büyük haz ve mutlulukla daha dinamik olurlar. Ancak bunlar cinsel ilişkide tatmin olma durumunda gerçekleşir. Bu yüzden ilişkilerde tatmin olmak çok önemlidir karşılıklı. Eğer erkek ilişki sırasında erken boşalma gibi bir sorunla karşılaşırsa bunun peşinden penisin de sertliğini yitirmesiyle kadın da haz duyma oranı düşer ve tatminsizlik olur. Bu da oldukça olumsuz bir sonuçtur ki bunun sonucunda çiftlerin ayrılığı bile söz konusu olabilir.    Destek ürünler

Böyle istenmeyen durumlar için üretilmiş olan geciktirici sprey eczane erkeklerin en büyük desteğidir. Sprey şeklinde üretilen bu geciktiricileri tüketen erkekler cinsel ilişki sürelerinde en az yarım saat kazanırlar. Geciktirici spreylerin yanlış kullanımı ciddi rahatsızlıklara sebep olacağı gibi çok sık kullanılması durumunda geç boşalmaya sebep olur ve akabinde de kısırlığa neden olabilir.       

İnsanların çoğu en yüksek hazzı cinsel ilişki sırasında alırlar. Bu haz doğru ilişkide daha doğrusu karşılıklı performansın dorukta olduğu ilişkilerde daha yüksektir. Bu ilişkilerin dorukta olup olmaması da genel olarak erkeklere bağlıdır. Çünkü erkeklerin kadınlara göre sorunları daha çoktur ve ilişkiyi sonlandıracak sorunlardır bunlar. Bu sorunların başında ise erken boşalma gelir. Erken boşalma gibi bir sorunu olan erkek muhtemelen dışarıdan yardım almak isteyecektir.  

 Bu sorunlarınız da eğer geciktirici sprey kullanmayı düşünürseniz www.geciktiricispreyeczane.org adlı siteden yardım alabilirsiniz.
     

Dışarıdan yardım almak isteyen erkekler ilk olarak geciktirici sprey eczane denemek isteyecektir. Bu geciktiriciler genelde sprey şeklinde üretilir ve kullanımı da dikkat gerektirir. Eğer geciktirici sprey kullanan bir erkek yanlış kullanırsa ilaçtan verim alamaz ve pozitif sonuç da alamaz tabii. Geciktirici sprey penisin baş bölgesine sıkılarak kullanılır. Sprey derinin altındaki hassas kanallara nüfuz eder ve erken boşalma uyarılarını gönderen hücreler narkozun etkisiyle işlevsiz hale gelir. İlaç etkisini yitirdiğinde ise boşalma gerçekleşir. geciktirici sprey kullanımı sık sık yaşanmamalıdır. Aksi halde boşalmama sorunuyla karşılaşırsınız ve bu sorunun bir adım ötesi de kısırlıktır.