Alyan Gıda, yaklaşık olarak yarım asırdır üretime devam eden, kaliteli ve sağlıklı malzemelerle üretimi yapılıp tüm dünya ülkelerinin tüketicilerine ulaşan bir markadır. Üretimindeki titizlik ve hassasiyeti ile hem temiz ve sağlıklı, hem kaliteli, hem de sunumu muhteşem olan ürünler ortaya koymaktadır. 

Yarım asırdır hizmet sürdüren sektör, 2025 yılına kadar en kaliteli gıda üretiminde ilk sıralamaları göze alacak kadar ürünlerinin kalitesine ve sunumuna güvenmektedir. Ürünlerinde ki görsel şölen, yeteri kadar tüketici kitlesi meydana getirse de tadını bilen, kalitesinin farkına varan tüketici kitlesi daha çoğunluktadır. 

İhracat ağırlıklı çalışan Alyan Gıdanın hedefinin büyük olmasının başında gelen sebep, büyük ülkelere yapmış olduğu ihracatlar ve memnuniyeti üzerine yapılan geri dönüşlerdir.

Alyan Gıdanın Ne Gibi Ürünleri Mevcuttur?

Alyan gıdanın mevcut olan ürünleri hakkında bilgi verecek olursak eğer; hediyelik çikolata en çok tercih edilenler arasında diyebiliriz. Üretimi yanında, kaliteli malzeme kullanımı ve görselliğe önem verdiklerinden dolayı paketleme de ki itina ve paket sunumu tüketiciler tarafından daha cazip konuma gelmektedir. Her türlü hasta ziyaretlerinde, kız isteme, kına, nişan, düğün, sünnet düğünü gibi özel ziyaretlerde tercih edilecek bir üründür.

Bayram çikolatası, bayram günlerinde ziyarete gidilen yerlere mutluluk ve tatlılık götüren bir lezzettir. Bayram sofralarını şenlendiren, çocukların yüzünü güldüren bayram çikolatalarının sunumu, kalitesi kadar ön plana çıkmaktadır. Bayram gününe özel üretilmiş çikolata türlerinden olan badem süt krema dolgulu Hindistan cevizi beyaz çikolata ve fındık krema dolgulu bütün fındıklı sütlü çikolataların çeşitli boyutları bulunmaktadır. 

260 gr,280 gr, 325 gr, 450 gr ve 1000 gr’lık paketleri bulunmaktadır. Portakal krema dolgulu bitter çikolata 260 gr, karışık (fındık, badem, portakal) 260 gr ve yine karışık (somun, badem, portakal) 325 gr’lık kutularla satışa sunulmaktadır.

Çikolata soslu sade kek, anne eli değmiş gibi lezzetli soslu kek türüdür. Çeşitli şekillerde ve meyve karışımları ile üretilmiş olan kek türleri ve başka tatlarda mevcuttur. Çilekli, portakallı, karamelli, çikolata kaplı kekler; Hindistan cevizi ve beyaz kokolin kaplı sütlü krema dolgulu kek, mozaik kek ve hurma kakao kaplamalı hurma soslu kek olarak çeşitlendirilmiş lezzetleri bulunmaktadır.

Hangi Çeşit Markaları Bulunur?

Alyan, Ses, Çağla ve Labanh olmak üzere 4 çeşit markası bulunmaktadır. Labanh, dünyanın en tatlı meyvelerinden biri olan hurma, sade olduğu gibi üzerinde yapılan çeşitli damak türlerinden oluşmaktadır.

Alyan Gıdanın Bayiliği Var Mıdır?

Dünya ülkelerine ihracatı ile kaliteyi yakalayan marka, çeşitli şartlar ve kurallar çerçevesinde bayilik vermektedir.