Ekonomik şartlarla size özel olarak bir tasarruf planı hazırlanır ve banka kredisine göre daha çok avantaj sağlar. Güvenilir tasarruf firmaları en uygun ev kredisi için üyelerine imkanlar sunuyor; siz de bundan yararlanabilirsiniz!

Çok Uygun Koşullarla Tasarruf Finansmanı Alabilirsiniz!  

En uygun ev finansmanı nereden sağlanır? Ev almayı planlayanlar bu soruyu mutlaka kendilerine soruyorlardır. Banka kredileri genellikle yüksek faizlidir ve birçok kişi için zorlayıcıdır. Geri ödemelerde sorun yaşarsanız evinize el koyulur. Maliyetli olduğu kadar riskleri de yüksektir.

Tasarruf firmalarından finansman sağladığınızda ise:

  • Sizin isteğinize ve bütçenize göre bir ödeme planı çıkartılır

  • Aylık taksit tutarlarını kendiniz belirlersiniz

  • Peşinat verme gibi bir zorunluğunuz yoktur

  • Faizsiz ev sahibi olabilirsiniz

  • Farklı iktisadi katılım modellerinden birine dahil olarak avantajlardan yararlanabilirsiniz

  • Kefil göstermek şart değildir

Kısacası bir banka kredisi yerine tasarruf finansman desteğinden faydalanırsanız daha düşük maliyetler ve riskle ev sahibi olursunuz!

Tasarruf Firmalarından Ev Kredisi Nasıl Alınır?

En uygun konut kredisi için tasarruf firmalarının imkanlarını araştırmak yararlı olacaktır. 

Tasarruf firmasına katılım sağlayacağınızda ev kredisi için başvuru yaparsanız öncelikle aylık maksimum ödeyebileceğiniz tutarı ve almak istediğiniz evin fiyatını belirtmelisiniz. Bu faktörler finans ekibinin sizi uygun olduğunuz tasarruf grubuna dahil etmesini sağlar. Teslimat tarihine göre koşullarınıza göre bir ödeme planı oluşturulur. 

Tasarruf firmalarında genel olarak iki tür katılım sistemi vardır. Birinde noter onaylı çekiliş sonucunda teslimat tarihiniz belirlenir. Tasarruf grubuna girersiniz; grubunuzdaki kişi sayısı taksit ve ev tutarınıza göre seçilir. Bu sistem sıra tespitli tasarruf modelidir. Serbest ödemeli tasarruf sisteminde ise ödemeler ve teslimat bireysel olarak ayarlanır.

Çözüm Tasarruf Firması ile Güçlü Finansal Çözümler! 

Konut kredisi almak için güvenilir ve kazançlı bir tasarruf firması arayışındaysanız Çözüm Tasarruf size ideal imkanları sağlar! Firmanın müşteri hizmetleri 7/24 hizmetinizdedir; çağrı merkezi ile iletişime geçip aklınıza takılan her türlü soruyu iletebilir; özel ve genel fırsat paketlerinden, kampanyalardan yararlanabilirsiniz!