DÜZCE (AA) - Düzce'de yaklaşık bir haftadır devam eden kar yağışının ardından vatandaşlar, yüksek kesimlerde karın keyfini çıkardı.

Aydınpınar Şelaleleri ve Topuk Yaylası'nda yürüyüş yapan doğaseverler, kar yağışı ile eşsiz manzaralar sunan Düzce'nin dağları ve şelalelerini fotoğrafladı.

İl genelinde yaklaşık bir haftadan beri devam eden kar yağışının ardından Kaynaşlı ilçesinde bulunan Topuk Yaylası Göleti'nde ve Aydınpınar Şelaleleri'ni gezen doğaseverler, çeşitli aktiviteler yaptı.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün tesisini de içinde barındıran Topuk Göleti'ni tercih eden vatandaşlar, göl kenarında ATV safari yaparak eğlenceli dakikalar yaşadı.

Göl kenarında yürüyüş yapan Okan Bayrak, hafta sonu için Topuk Yaylası'nı tercih ettiklerini söyledi.

Doğaseverler için Düzce'nin uygun bir yer olduğunu belirten Bayrak, "Göl kenarında yürüyüş yapmak çok güzel. Çoğu insan soğuk diye tercih etmeyebiliyor ama manzarası mükemmel. Herkese Topuk Göleti etrafında gezintiye çıkmasını ve bu doğayı yaşamasını tavsiye ederim." diye konuştu.

Aydınpınar köyü sınırları içerisinde bulunan ve 5 ayrı kümeden oluşan Aydınpınar Şelaleleri'nde doğal güzellikler ve temiz havanın tadını çıkaran vatandaşlar ise ormanla kaplı şelalenin kıyısında hatıra fotoğrafı çektirdi.