SAMSUN (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, terörle mücadelede ve 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olanların ailelerini ziyaret etti.

Karaaslan, Alaçam ilçesinde geçtiğimiz aylarda teröristlerle yaşanan çatışmada yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Uzman Çavuş Yavuz Mete'nin evini ziyaret ederek, yakınlarına başsağlığı diledi.

Daha sonra 15 Temmuz darbe girişimi esnasında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde darbeciler tarafından vurularak öldürülen Sevgi Yeşilyurt'un ailesini ziyaret eden Karaaslan, aileye başsağlığı diledi.

Şehitlerin gerek vatan savunmasında gerekse 15 Temmuz darbe girişiminde gözlerini kırpmadan canlarını feda ettiğini vurgu yapan Karaaslan, şehitlere Allah'tan rahmet diledi.

Şehit ailelerine seslenen Karaaslan, "Bizler bir aileyiz. Beni de artık bir kızınız gibi görün. Şehitlerimiz de emanetleri de bizim için çok kıymetli. Bu ülkede böyle yürekli insanlar oldukça bayrak inmez, ezan dinmez. Ülkemiz bölünmez. Hükümet olarak terör örgütlerinin hiçbirini birbirinden ayırmıyoruz. Sınır ötesinde de sınırlarımız içinde verdiğimiz mücadelede tek yürek olmuş durumdayız. Terör ve teröre karşı çok net bir duruşumuz var. Yolumuza aynı tutarlılıkla, dik duruşla devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Karaaslan, 1 yıl önce Iğdır'da şehit olan polis memuru 29 yaşındaki Burak Zor'un Baruthane Mahallesi'ndeki ailesine de ziyarette bulundu.