SAMSUN (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Son dönemde hem terör nedeniyle hem de 15 Temmuz'da kaybettiklerimizin, şehitlerimizin acısı çok taze hepimizin yüreğinde. Bu bayram onları anarak, onları konuşarak, onların ailelerini ziyaret ederek, onlarla beraber düşünerek, geçirmemiz gereken idrak etmemiz gereken bir bayram diye düşünüyorum. Her bayramın bize hissettirdiği yeni umutlar, mutluluklar, coşku onlar da var içimizde, yüreğimizde." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, Samsun'da şehit mezarlarını ziyaret ederek, çiçek bıraktı.

Asri Mezarlık ve Garnizon Şehitliği'ni ziyaret eden Karaaslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şehitler ve aileleriyle bir araya geldiklerini belirterek, millet olarak her arifede, bayram öncesinde kaybettikleri yakınları için dua ettiklerini ifade etti.

Karaaslan, "Bizim şehitlerimiz de ailemiz. Biz de onların ailesinin bir parçasıyız. Böyle bakıyoruz dolayısıyla bugün buradayız. Aslında aile üyelerimizi, kardeşlerimizi, ağabeylerimizi, babalarımızı ziyaret etmek için buradayız." dedi.

Kurban Bayramı'nın farklı anlamları da içerisinde barındıran farklı bir bayram olduğunu vurgulayan Karaaslan, "Son dönemde hem terör nedeniyle hem de 15 Temmuz'da kaybettiklerimizin, şehitlerimizin acısı çok taze hepimizin yüreğinde. Bu bayram onları anarak, onları konuşarak, onların ailelerini ziyaret ederek, onlarla beraber düşünerek, geçirmemiz gereken idrak etmemiz gereken bir bayram diye düşünüyorum. Her bayramın bize hissettirdiği yeni umutlar, mutluluklar, coşku onlar da var içimizde, yüreğimizde. Böylelikle her ikisini de içerisinde barındıran çok anlamı bir bayram, bu bayram. Hepimizin Kurban Bayramı mübarek olsun." diye konuştu.

Karaaslan, ziyarette şehit yakınları ile bir süre sohbet ederek, bayramlarını kutladı.

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel'in katıldığı şehitlik ziyaretlerinde Karaaslan, şehit mezarlarına çiçek bırakarak, dua etti.