KARABÜK (AA) - Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Ali Sami Acar ve yönetimi, Karabük Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay'ı ziyaret etti.

Acar, ziyarette yaptığı konuşmada, Akay'a yeni görevinde başarılar diledi.

Türkiye'nin çok zor bir süreçten geçtiğini ve geçmeye de devam ettiğini ifade eden Acar, "Bundan tam 4 ay önce ülkemizin, milletimizin geleceğine gasp etmek isteyen asker kıyafeti giymiş teröristler silahlı darbe girişiminde bulunarak demokrasiyi ve milli iradeyi yok etmeye çalıştılar. Ama bilmedikleri bir şey vardı, bu milleti yüzyıllardır ne tanklar, ne tüfekler durdurabildi. İman dolu göğsümüzü demokrasimiz, milli irademiz, bağımsızlığımız için tankların, tüfeklerin karşısına gözümüzü kırpmadan dayadık ve hainlere geçit vermedik." dedi.

Şehitlere başsağlığı dileyen Acar, "Kahraman şehitlerimize bir kez daha baş sağlığı diliyorum. Darbe girişimi sırasına özellikle Ankara'da emniyet güçlerimize yapılan hain saldırıda ne yazık ki emniyet mensubu kardeşlerimizi de şehit verdik. Emniyet Müdürümüz nezdinde bir kez daha şehit polislerimize Allah'tan rahmet gazilerimize de acil şifalar diliyorum." diye konuştu.

Akay da ziyaretten dolayı teşekkür etti.