KARABÜK (AA) - Karabük Valisi Fuat Gürel ve protokol üyeleri, Mevlit Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Gürel, mesajında, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in yeryüzüne teşriflerinin yıl dönümü olduğunu hatırlatarak, Mevlit Kandili'ni bir kez daha idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Gürel, mesajında şunları kaydetti:

"Milletimizin ve tüm İslam aleminin Mevlit Kandili mübarek olsun, Yüce Rabb’im dualarımızı ve ibadetlerimizi kabul eylesin. İnsanlarımız arasında sevgi, birlik ve beraberlik bağlarının daha da güçlenmesini temenni ediyorum."

AK Parti Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, CHP Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Mescier, AK Parti İl Başkanı İsmail Altınöz, CHP İl Başkanı Abdullah Çakır, MHP İl Başkanı Adem Kar, Karabük Gazeteciler ve İletişim Derneği Başkanı ve Küresel Gazeteciler Konseyi Karabük Temsilcisi Serap Karaoğlu da Mevlit Kandili dolayısıyla birer mesaj yayımladı.