KARABÜK (AA) - Karabük'te, bayram nedeniyle memleketlerine gitmek için yola çıkan sürücülere, trafik polisi çikolata ve kolonya ikram etti.

Karabük Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Karabük-İstanbul karayolu Hamzalar mevkisinde yapılan uygulamada, çikolata ve kolonya ikram edilen sürücüler, trafik kurallarına uymaları konusunda ikaz edildi.

Sürücülere trafik kurallarının yazılı olduğu ve Karabük'te sıklıkla kazaların yaşandığı yerlerin yer aldığı broşür de verildi.

Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Tayfun İlhan, gazetecilere yaptığı açıklama, Ramazan Bayramı dolayısıyla trafiğin yoğun olduğunu söyledi. 

Aileleriyle bayramı sevdikleriyle beraber geçirmek isteyenlerin özellikle hız kurallarına uymaları gerektiğini belirten İlhan, şöyle konuştu:

"Sürücülerimiz uykusuz araç kullanmamalı. Ehliyet kemerlerini kesinlikle takmalılar. Trafik işaret ve işaretçilerine uyulmalı. Gerçekten çok dikkatli olmalarını istiyoruz. Bayram öncesi ve sonrası tamamen yollardayız. Halkımızın güvenli bir şekilde ailelerinin yanına gitmesi için elimizden gelen bütün çabayı göstereceğiz. Herkese hayırlı bayramlar diliyorum."