KARABÜK (AA) - Karabük Valisi Kemal Çeber, mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Karabük Öğretmenevi'nde düzenlenen toplantıda konuşan Çeber, ellerindeki imkanlar nispetinde fırsat buldukça köyleri ve mahalleleri ziyaret etmeye gayret gösterdiklerini söyledi.

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek binanın arsa problemini hallettiklerini, KARDEMİR Kavşağı ve Zonguldak bölünmüş yol projesine kadar faaliyet izlemesi gerektiğini ifade eden Çeber, "Karabük Belediyemiz üst geçitlerden, asansörlere, yeni yollardan, çocuk parklarına kadar birbirinden güzel birçok faaliyetler yürüttü. İlk geldiğim gün de ifade ettiğim gibi, bizim çalışma şeklimiz 7'den 77'ye herkes bizim mesai arkadaşımızdır. Bu anlayışıyla karşılıklı konuşarak, görüşerek, istişareler yaparak hareket ediyoruz. Yeni geliştirdiğimiz ve zaman içerisinde göreceğiniz bir sürü projemiz var. Yakında onları uygulamaya başlayacağız. İldeki bu 8 aylık zaman zarfından atanmış ve seçilmiş görevlilerin uyum içerisinde çalışıyor olması beni mutlu etti. İmkanlarımız doğrultusunda, güzel planlamalar ile taleplerinizin ve sorunlarınızın kısa sürede halledilebilmesi için herkes elinden geleni yapıyor. Sizler de köylerinizin ve mahallelerinizin sorunlarını takip ediyorsunuz. Sizler, bizden daha çok bulunduğunuz bölgenin sorunlarını, ihtiyaçlarını, geçmişini biliyorsunuz." diye konuştu.

Çeber, devletin bütçesiyle, öncelikleriyle, stratejik planlarıyla, yapılması gerekenleri uyumlu hale getirmeye çalıştıklarını aktardı.

İş sezonunun başladığını ve bütün planlamaları yaptıklarını vurgulayan Çeber, şöyle konuştu:

"Hızlı bir sezona gireceğiz, bütün kamu kurumlarımız gerekli planlamalarını yaptı. Sizler de hazır olun. Yoğun bir tempoyla koşacağız. Merkezde de belediye başkanımın gerekli planlamaları yaptığını biliyorum. Dışarıdan da güzel kaynaklar sağlandı. Özel İdaremiz, belediyemiz ve diğer kamu kurumlarımızla aynı birlik ve birliktelik içerisinde çalışacağız inşallah."

Toplantıya, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Cihan Ulukaya, İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, İl Defterdarı Osman Koçaş, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Coşkun Güven, İl Sağlık Müdürü Ahmet Sarı, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse ve diğer daire müdürleri katıldı.