KARABÜK (AA) - Karabük Valisi Kemal Çeber, köy ve mahalle muhtarlarıyla toplantı yaptı.

Karabük Öğretmenevi'nde düzenlenen toplantıda konuşan Çeber, herkesin kendisinin mesai arkadaşı olduğunu söyledi.

Karabük'te göreve başlayalı bir ay olduğunu ifade eden Çeber, "Göreve başladığımda arkadaşlarıma verdiğim ilk talimat, görebildiğim kadar çok muhtarımızı görüp, bir an önce onlarla tanışma arzumu iletmiştim. Bu minvalde ilçelerimizde meslektaşlarınızla görüştüm. Sizler de takip ediyorsunuzdur. Yoğunluktan dolayı bu toplantımız biraz gecikti. Her toplantıda söyleniyordur ama belki de pek hissedilmeyen önemini, bu vesileyle biraz daha hissetmek ve sizlere hissettirmek istiyorum. Sizler, mahallelerde, köylerde, elimiz ayağımız, gözümüz kulağımızsınız. Sizleri dinlediğimde bizim mahalle veya köy halkını dinliyormuşuz gibi hissetmemiz lazım." diye konuştu.

Çeber, yoğunluğu atlattığında muhtarlarla mahalle ve köylerde daha sık beraber olacağını belirterek, "Daire amiri arkadaşlarımızla burada paylaşmak istediğimiz şeyleri paylaşalım. Ben daha çok sizleri dinlemeyi tercih ediyorum." dedi.

Toplantıya, İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, İl Genel Meclisi üyeleri ve kurum müdürleri katıldı.