KARABÜK (AA) - Karabük Belediyesince Ergenekon Mahallesinde yaptırılan sosyal yaşam merkezi ve çocuk parkı törenle açıldı.

Karabük Belediyesince yaptırılan 23. sosyal yaşam merkezi, Ergenekon Mahallesi'nde hizmete girdi.

Belediye Başkanı Rafet Vergili, Ergenekon Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi ve Çocuk Parkı'nın hizmete açılış töreninde yaptığı konuşmada, kentte 7 yılda çok güzel hizmetler yaptıklarını söyledi.

Karabük'ü 7 yıldır yaptıkları çalışmalarla daha yaşanılabilir bir şehir yapmak ve ucuz yaşam imkanları sunulan bir şehir yapmak için gayret gösterdiklerini ifade eden Vergili, şunları kaydetti:

"Bunun için meclis toplantımızda, ülkenin ve şehrimizin durumunu göz önüne alarak suya da zam yapmadık. Bizim en büyük çabamız yaşanılabilir bir şehirde, en ucuz yaşam ve en kaliteli yaşamı sunabilmek. Bu yolda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Başarılı olduğumuza da inanıyoruz. Karabük'te 7 yıl içerisinde, 500 bin ölçekli bir belediyenin gerçekleştiremeyeceği kadar iş ortaya çıkartmış olduk. Mezbaha, hal, dolmuş durakları, alt geçit, meydan, kütüphane, ticaret merkezi, yaya geçitleri köprüler, asansörler, yürüyen merdivenler, duble yol, 80'den fazla park, 23 sosyal yaşam merkezi yaptık. Doğalgaz dağıtımını yüzde 98 oranında gerçekleştirdik. Su şebekesinin yüzde 70'ni değiştirdik ve Türkiye'de en kaliteli suyu da Karabük Belediyesi dağıtıyor."