KARABÜK (AA) - Karabük Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerinin meydana gelen arızalara 7/24 anında müdahale ettiği bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Karabük Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, hizmetlerde aksama yaşanmaması için 24 saat esasıyla hizmet verdiği belirtildi.

Meydana gelen arızalara anında müdahale edildiği ve en kısa sürede giderilmesine çalışıldığının dile getirildiği açıklamada, "Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için 7/24 hizmet veriyoruz. Bu çerçevede uzman ve donanımlı personellerden oluşan ekipler 24 saat vardiyalı olarak görev başında. Yaşanan sıkıntıyı 185 su arızaya bildirilir bildirmez olay yerine intikal eden ekipler alt yapı arızasını kısa sürede onarıyor." ifade edildi.

- Korkuluklar yenileniyor

Karabük kent genelindeki korkulukların yenilenerek boyandığı bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, sokaklarda bulunan merdivenlerin korkulukları başta olmak üzere, yıpranan, kırılan korkulukların yenilenmesi ve boyanması için çalışma başlatıldığı belirtilerek, çalışmaların belirlenen program dahilinde sürdürdüğü kaydedildi.