KARABÜK (AA) - Karabük İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, İsmetpaşa Mahallesi ile cam teras arasında yaptırılan bağlantı yolunda incelemelerde bulundu.

Uzun, kentin önemli turizm merkezlerinden cam terasa, İsmetpaşa Mahallesi üzerinden alternatif ulaşım imkanı sağlayacak bağlantı yolunun yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı.

İncelemlerinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Uzun, cam terasın Karabük ve bölgenin göz bebeği konumuna geldiğini söyledi.

Her yıl binlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği cam terasa ulaşım noktasındaki yola alternatif üretmeye çalıştıklarını ifade eden Uzun, şunları kaydetti:

"Yapılan incelemeler neticesinde İsmetpaşa Mahallesi-cam teras bağlantı yolu çalışmalarımıza başlamış bulunuyoruz. Safranbolu Belediyesi sınırından başlayan yol genişletme çalışmalarımız bittiğinde güzel bir hizmeti daha ilimize kazandırmış bulunacağız. Bağlantı yolu üzerinde, araçların haricinde yayalar için yürüyüş yolu ve bisiklet yolu da bulunacak. Karabük İl Özel İdaresi olarak her daim ilimizin kalkınması ve gelişmesi için gayret gösteriyoruz. Bu kapsamda da çalışmalarımız devam edecek."