KARABÜK (AA) - Karabük Belediyesi ve Karabük Halk Eğitim Merkezi'nce açılan kurslarda başarılı olan kursiyerlere sertifika verildi.

Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, 100. Yıl ve Fatih Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezlerinde düzenlenen törende, Kur'an, dikiş-nakış, okuma-yazma, el sanatları gibi kurslardan 200 kursiyere sertifika verildiğini söyledi.

Sosyal Yaşam Merkezlerine yoğun bir ilgi olduğunu ifade eden Danışman, "Başkanımız Rafet Vergili'nin projelerinden biri olan Sosyal Yaşam Merkezleri her mahallede bir tane olmasına rağmen merkezlerimize o kadar ilgi yoğun ki artık bazı mahalleler bir tane daha talepte bulunuyorlar. Bu talepte bizleri oldukça memnun ediyor. Ben buradan öncelikle el emeği göz nuruyla sergiyi hazırlayan kursiyerlerimize, bizlere destek veren Milli Eğitim ve Halk Eğitim Müdürlüğüne, Müftülüğümüze, başkanıma şahsım adına çok teşekkür ederim." diye konuştu.

Konuşmanın ardından Danışman, Karabük Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Gümüş ve Karabük Halk Eğitim Müdürü Dursun Yeşiloğlu tarafından kursiyerlere sertifikaları verildi.