KARABÜK (AA) - Karabük Belediyesi tarafından Fevzi Çakmak Mahallesinde yapılan çocuk parkı ve mesire alanı açıldı.

Açılış töreninde konuşan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük'ün çehresini değiştirecek iş ve değişikliklerin devam edeceğini söyledi.

Karabük'te 7 yıl içerisinde mezbahane, sebze hali, dolmuş durakları, alt geçit, kent meydanı, kütüphane, belediye binası, ticaret merkezi, pazar yeri gibi birçok hizmet yaptıklarını ifade eden Vergili, "Vatandaşın ucuz konut sahibi olabilmesi için çaba gösteren Karabük belediyesidir. Devlet bize ne zaman geldiyse, hangi kurum müdürlüğü geldiyse bir iş yapmak için, hepsinin yer tedarikleri ve planlamalarını yaptık. Hiçbirisine Karabük'te problem çıkartılmadı. Karabük'ün yenilenmesi için ne gerekiyorsa yapıyoruz." diye konuştu.

Karabük'ün en büyük probleminin temizlik olduğunu vurgulayan Vergili, şöyle konuştu:

"Karabük'teki temizlik problemini bir aydır ele almaya başladık. Dükkanların önlerine mal çıkarma problemlerini disipline etmeye çalışıyoruz, hemen birileri bu konuların üzerinden yorum yapmaya başladı. Biz 'Karabük'te daha temiz olalım.' deyince etrafını görmeye başladılar. Gazeteci ve televizyoncu kardeşlerimiz yorum yapmaya başladı. Ellerinde kamerayla çöplükleri çekmeye başladı. Karabük çok daha kötüydü. Biz şunu istiyoruz, herkes mahallesini temiz tutsun."

Konuşmanın ardından çocuk parkı ve mesire alanı açılışı yapıldı.