KARABÜK (AA) - AK Parti Karabük milletvekili adayı Cumhur Ünal, Bağ-Essan Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti.

Esnaflarla sohbet eden Ünal, yaptığı konuşmada, Karabüklü hemşehrilerinin ilgisinin kendilerine enerji verdiğini söyledi.

AK Parti'nin emin adımlarla halkla 2023 hedeflerine ilerlediğini ifade eden Ünal, şöyle konuştu:

"Halkımızın ilgisi bizlere enerji veriyor. Bizler de AK Parti'nin temsilcileri olarak halkımızın bu teveccühüne layık olmaya gayret gösteriyoruz. Esnaflarımızı tek tek ziyaret ediyor, hemşehrilerimizle hasbihal ediyoruz. Hemşehrilerimizin göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı kendilerine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Güçlü millet, güçlü Türkiye ve güçlü meclis için 24 Haziran seçimleri bir dönüm noktasıdır. Bu seçimde galibiyetle çıkarak, Türkiye'nin önü açılmış olacaktır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Türkiye 2023 hedeflerine ulaşacağız, bu kapsamda gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz."


- MHP milletvekili adayı Karabacak

MHP Karabük milletvekili adayı Seyit Ahmet Karabacak, Öğlebeli Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti.

Daha sonra Yeşil Mahallesi'ndeki esnafları ziyaret eden Karabacak, kendisine gösterilen yoğun ilgiye teşekkür ederek, "Allah nasip ederse 24 Haziran tarihinde vatandaşlarımız, esnaflarımız Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı'na, milletvekili seçiminde ise partimize oy vereceklerinden şüphem yoktur." dedi.