KARABÜK (AA) - Karabük'te siyasi partilerin il başkanları basın toplantısı düzenleyerek teröre ortak tepki gösterdi.

Karabük Belediyesi Nikah Salonu'nda düzenlen toplantıya AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar, CHP İl Başkanı Erdoğan Dinçel, MHP İl Başkanı Adem Kar, Saadet Partisi İl Başkanı Muhsin Çebi, Büyük Birlik Partisi İl Başkan Vekili Dursun Kıraç katıldı.

Saylar, konuşmasında, dış güçlerin maşası olan terör örgütlerine hiç bir zaman boyun eğmeyeceklerini, bütün Türkiye'nin terör karşısında bir ve beraber olduğunu söyledi.

Dinçel ise son günlerde yaşanan terör olaylarını gerçekleştirenleri kınayarak, mücadelede ellerinden gelen desteği vereceklerini kaydetti.

Kar da konuşmasında, Türk milletinin tarihte olduğu gibi şimdide karşı karşıya kaldığı oyunlara gelmeyeceğini, her türlü mücadelenin içinde olacaklarını aktardı.

Çebi, Türkiye'nin her zamankinden çok bir olmaya ihtiyacı olduğunu, Türkiye'yi bir bataklığa çekmeye çalışanlara fırsat vermeyeceklerini ifade etti.

Kıraç da Türk'ün gücünü bu vatana göz dikenlere kışkırtmalara gelmeden göstereceklerini, terör örgütleri karşısında kenetlendiklerini belirtti.