İSTANBUL (AA) - Karden İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz, yeni projeleri Self İstanbul'un metrekare birim fiyatını tanıtım dönemine özel 3 bin 200 lira olarak belirlediklerini belirterek, "Yatırımcılarımıza referans projemiz olan Sembol İstanbul’da olduğu gibi Self İstanbul projemizde de yüksek prim kazandırmayı hedefliyoruz." ifadesini kullandı.

Karden İnşaat'tan yapılan açıklamaya göre, şirket, Beylikdüzü-Bahçeşehir Ekspres yolu bitişiğinde hayata geçirdiği referans projesi Self İstanbul'un tanıtımını yaptı.

Karden İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Karadeniz, projenin lokasyonunun E-5 ve TEM aksını bağlayan Beylikdüzü-Bahceşehir yoluna cephe, mevcut metrobüs hattının hemen yanında ve yeni yapılacak 2 metro hattına yakın mesafede yer aldığını belirterek, şunları kaydetti:

"609 dairenin yer aldığı Self İstanbul projemizde özel okul ve 60 adet mağaza bulunuyor. Projemizi, 26 dönüm arazi üzerinde 203 milyon yatırımla hayata geçiriyoruz. Yüzde 85’i peyzaj alanı olan bu proje ile bölgeye de maksimum katkı sağlamayı hedefliyoruz. Projemizde birçok yeniliğe imza attık. Panaromik manzaradan ve gün ışığından faydalanmak için kat yüksekliğimizi net 3,20 metre yaptık. İlk defa bir projede yaklaşık bin metrekare çocuk sosyal tesisi tasarlayarak projemizde çocuklara ne kadar çok önem verdiğimizi gösterdik. Ayrıca, her daire için oluşturduğumuz hava alan depolarda, daire sahiplerinin kullanmadıkları eşyayı depolayabilecekleri alanlar oluşturduk. Ön talep dönemi ile kayda değer bir talep aldık, lansman ile beraber satışlara başlıyoruz. Lansman dönemine özel metrekare birim fiyatımızı 3 bin 200 lira olarak belirledik. Yatırımcılarımıza referans projemiz olan Sembol İstanbul’da olduğu gibi Self İstanbul projemizde de yüksek prim kazandırmayı hedefliyoruz."

Verilen bilgiye göre, 203 milyon liralık yatırımla yükselen proje, 26 bin metrekare alan üzerinde, geniş peyzaj ve sosyal yaşam alanlarından oluşuyor. Self İstanbul'da yatırımcıya balkonlu 1+1, ebeveyn banyolu 2+1, süit odalı 3+1, 4+1 konut tipleri ile çatı dubleksi ve bahçe katları olmak üzere farklı seçenekler sunuluyor. Projede ayrıca, bölgenin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde planlanan 60 adet dükkanın yer alacağı çarşı konsepti sunuluyor.

Çocuklu ailelerin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde geliştirilen Self İstanbul'da, 27 derslikli özel okulun yanı sıra çocukların özgürce vakit geçirebileceği açık ve kapalı aktivite alanları da yer alıyor. İnşa çalışmalarının başladığı projede teslimler ise Eylül 2019'da yapılacak.